سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

وزیر خارجه چرا فردا به کمیسیون امنیت ملی می‌رود؟

وزیر خارجه چرا فردا به کمیسیون امنیت ملی می‌رود؟ یک نماینده مجلس توضیحاتی را درباره موضوع سوال تعدادی از وکلای ملت از وزیر امور خارجه را ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبدالهیان، وزیر امور خارجه قرار است روز سه شنبه (4 مرداد) در نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شرکت کند و پاسخگوی سئوالات نمایندگان باشد.

 

فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس در گفت‌وگو با فارس، درباره موضوع سوال تعدادی از وکلای ملت از وزیر خارجه گفت: موضوع یکی از سوالات ما از آقای امیرعبدالهیان که قرار است برای پاسخگویی به آن به کمیسیون امنیت ملی بیایند، مسئله مهم دیپلماسی اقتصادی است.

 

وی افزود: در کنار دیپلماسی فرهنگی و سیاسی، ضرورت دارد ما در زمینه اقتصادی نیز با جهان همکاری کنیم؛ به علاوه در قوانین بالادستی، سندهای چشم‌انداز، قانون اساسی و فرمایشات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، تأکید بسیاری به فعالیت اقتصادی با جهان شده ولی متاسفانه ما از گذشته در این زمینه فعالیت مطلوبی نداشتیم.

 

نماینده مردم پاکدشت با تأکید بر اهمیت دیپلماسی اقتصادی اظهار کرد: ما باید یک نگاه برنامه ای در حوزه دیپلماسی اقتصادی با جهان داشته باشیم و این یکی از مطالباتی است که نمایندگان مجلس ازجمله بنده از وزیر امور خارجه داریم؛ وزیر سابق امور خارجه نیز برای همین موضوع به صحن مجلس آمد که مجلس از توضیحات وی قانع نشد و یک کارت زرد دریافت کرد.

 

بشیری ادامه داد: مجلس درباره دیپلماسی اقتصادی جلساتی با وزیر امور خارجه و همکاران وی داشته و در ادامه همین روند قرار است که آقای امیرعبدالهیان به کمیسیون امنیت ملی بیاید و توضیحاتی ارائه دهد. در دوره فعلی اقداماتی برای دیپلماسی اقتصادی انجام شده و برخی افراد از ارتباطات‌شان استفاده کرده و با چند کشور کار اقتصادی انجام داده‌اند ولی ما می‌خواهیم که در این زمینه اقدامات با برنامه مشخص و نقشه راه انجام شود.

 

وی با تأکید بر جایگاه مهم جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی گفت: ما باید بدانیم که در فعالیت اقتصادی با جهان چه برنامه‌ای داریم و بخش دولتی و خصوصی ما هرکدام چه نقشه راهی در این زمینه دارند. متاسفانه برنامه جامعی در این باره تعریف نشده و ما به دنبال تحقق این مهم هستیم.

 

نماینده مردم پاکدشت با اشاره به جلسه کمیسیون امنیت ملی با مهدی صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه تصریح کرد: در این جلسه نیز آقای صفری آنچه ارائه کرد، بیشتر از اقدامات شخصی خودش بود و اشاره داشت که با کشورهای مختلف کار کرده ولی آنچه برای ما مهم است و در آن جلسه از وی خواسته شد، تدوین یک نقشه راه مناسب در این زمینه است تا بدانیم در حوزه دیپلماسی اقتصادی کشور چه اتفاقی خواهد افتاد و چگونه می‌توانیم از تمامی ظرفیت‌ها استفاده کنیم؛ هرچقدر که ما در این حوزه فعال‌تر شویم، کمک بیشتری به شکوفایی کشور در بخش‌های مختلف خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار