جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

خبر مهم رئیس سازمان انرژی اتمی درباره برجام

خبر مهم رئیس سازمان انرژی اتمی درباره برجام رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: دوربین‌های فراپادمانی را تا بازگشت طرف مقابل به برجام روشن نمی‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی در جریان بازدید از نمایشگاه هم‌افزایی مدیریت ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خیلی مهم است مردم ایران و مسئولان حافظه تاریخی خود را بروز کنند. 20 سال است که کشورهای غربی به جمهوری اسلامی اتهام می‌زنند که "شما در حال ساخت بمب اتمی هستید." و هر روز یک جا را آدرس می‌دهند.
وی ادامه داد: اگر تاریخ را مرور کنیم می‌بینیم که به‌طور مرتب ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع می‌دادند و علیه ما قطعنامه صادر می‌کردند.
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه حدود 20 سال است همه دولت‌های گذشته با غربی‌ها مذاکره کرده‌اند افزود: حاصل این مذاکرات سند برجام بود، این در حالی است که غربی‌ها همان اتهامات گذشته را در قالب اسناد ربوده‌شده و مکان‌های ادعایی تکرار می‌کنند.
اسلامی گفت: اساس پذیرش جمهوری اسلامی ایران در برجام این بوده است که رفع اتهام شود و اعتمادسازی کند. ایران محدودیت ها را پذیرفته است که فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم را محدود کند و ظرفیت و سرعت حرکت خود را کاهش دهد تا این اعتمادسازی به‌وجود آید اما غربی‌ها به این محدودیت‌ها پایبند نبودند. جمهوری اسلامی ایران محدودیت‌های تشدیدشده را برای رفع این اتهام پذیرفته است.
وی تأکید کرد: دوربین‌های برجامی در مراکز هسته‌ای ایران برای رفع این اتهامات نصب شد؛ اگر قرار است این اتهامات پابرجا بماند دلیلی ندارد که دوربین‌های برجامی (فراپادمانی) روشن بماند! این دوربین‌ها را آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پلمب کرده است و در تأسیسات نگهداری می‌شوند.
رئیس سازمان انرژی اتمی بیان کرد: در این بین لفاظی‌هایی هم صورت می‌گیرد، جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه در فعالیتهای هسته‌ای پنهانکاری نداشته است ضمن اینکه در غنی‌سازی اورانیوم نیز بدون هماهنگی آژانس کاری انجام نشده است.
اسلامی تأکید کرد: همه زیرساخت‌های صنایع اتمی ایران با هماهنگی آژانس و تحت نظارت این سازمان بوده است. کسی تصور اشتباه نکند، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همین الآن بر اساس ضوابط پادمانی در همه مراکز اتمی ایران مستقر است.
وی تصریح کرد: دوربین‌های فراپادمانی یا به‌اصطلاح برجامی به توافقنامه برجام ربط دارد اگر غربی‌ها به این توافقنامه برگشتند و وقتی اطمینان حاصل کردیم شیطنتی انجام نمی‌دهند برای این دوربین‌ها تصمیم‌گیری می‌کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار