هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

هشدار پلیس به مخدوش کنندگان پلاک در تهران

پلیس راهور تهران بزرگ مأموریت دارد با استقرار در معابر، ضمن شناسایی متخلفین (مخدوشی پلاک) همانند خودروها نسبت به اعمال قانون و معرفی به مراجع قضایی اقدام کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی همه‌خانی از شروع طرح تشدید برخورد با تخلفات پوشش، مخدوشی و فقدان پلاک موتورسواران همانند خودروها توسط تیم های پلیس راهور تهران بزرگ مستقر در سطح معابر شهر تهران خبر داد و گفت: تیم‌های مستقر در سطح معابر، تقاطع‌ها و میادین شهر تهران بزرگ طرح تشدید برخورد با تخلفات پوشش، مخدوشی و فقدان پلاک موتورسواران را اجرا خواهند کرد.

وی افزود:بر همین اساس و درطرح تشدید برخورد با تخلفات پلاک، ضمن توقیف موتورسیکلت، پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا معرفی می‌شود و پلیس راهور تهران بزرگ مأموریت دارد با استقرار در معابر، ضمن شناسایی متخلفین (مخدوشی پلاک) همانند خودروها نسبت به اعمال قانون و معرفی به مراجع قضایی اقدام کند.
سرهنگ همه خانی ادامه داد: به استناد ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هرکس که در ارقام و مشخصات پلاک وسیله نقلیه موتوری تغییری ایجاد و یا پلاک وسیله دیگری را به آن الصاق کند به حبس از ۶ ماه تا یکسال محکوم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: راکبینی که اقدام به پوشش پلاک یا مخدوشی پلاک کرده و موتورسیکلت آنها فاقد پلاک بوده و یا خود از طریق پوشاندن یا گذاشتن وسایل مختلف مانند ماسک بر روی ارقام پلاک اقدام به پوشش پلاک موتورسیکلت می‌کنند در صورت مشاهده مأمورین ضمن جلوگیری از تردد آن‌ها در این طرح توقیف و روانه پارکینگ شده و درباره مخدوشی پلاک پرونده آن‌ها به مراجع قضایی ارسال خواهد شد.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: راکبین موتورسیکلت توجه داشته باشند که پلاک وسیله نقلیه‌ آنها باید همواره همانند روز اولی که پلاک را تحویل گرفته اند بدون هیچگونه مخدوشی و دستکاری در عقب موتورسیکلت جهت رویت بصورت خوانا نصب شده‌ باشد.

وی اظهار کرد: پلاک وسیله نقلیه هویت وسیله نقلیه محسوب می‌شود و از دید قانونگذار آنقدر اهمیت دارد که در آیین نامه راهنمایی و رانندگی در ماده دو به موضوع شماره گذاری اختصاص داده شده و همه وسایل نقلیه موتوری و غیرموتوری و یدک‌های متصل به آن که در راهها حرکت می‌کنند و وسایل نقلیه صنعتی و عمرانی و کشاورزی باید دارای پلاک و شماره باشند.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: هر راننده ای که به هر نحوی پلاک خود را بپوشاند، زمینه ساز هرگونه تخلف و جرمی می‌تواند باشد، یعنی کسی که پوشش و مخدوشی پلاک را انجام می‌دهد هر تخلفی را ممکن است انجام دهد.

وی بیان کرد: برخورد با تخلفات پوشش و مخدوشی پلاک از مطالبات اجتماعی شهروندان است که پلیس راهور تهران بزرگ آن‌ را پیگیری می‌کند.

کلمات کلیدی: پلیس پلیس تهران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار