نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد

هشدار سفارت ایران به اروپا

سفارت ایران در بروکسل با انتقاد از عدم انجام تعهدات اروپا در برجام هشدار داد که انجام تعهدات کامل ایران در برابر تعهدات خیلی کم اروپا توافق را به خطر انداخته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 24
کد خبر: ۱۴۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  حساب توئیتری سفارت ایران در بروکسل نوشت: اتحادیه اروپا قویا(به ایران) هشدار میدهد که تعهداتش(در چارچوب برجام) را انجام دهد، در حالیکه آژانس بین المللی انرژی اتمی 15 بار متعهد بودن ایران را تایید کرده است.

 

سفارت ایران در ادامه افزود: این درحالیست که خود اتحادیه اروپا به تعهداتش از جمله عادی سازی شرایط تجارت با ایران پایبند نبوده است. این حرف منصفانه، منطقی و بی طرفانه ای است که بگوییم، (تعهدات) کامل در برابر (کم) نمی‌تواند یک توافق را پایدار نگه دارد.

 

به گزارش فارس، عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران یکشنبه شب در دیدار با همتای انگلیسی خود که به تهران سفر کرده است تاکید کرد که ایران متقاعد شده پایبند نبودن اروپایی ها به تعهدات خود در برجام نه به خاطر ناتوانی، بلکه به علت نداشتن اراده سیاسی است و اروپا حاضر نیست برای حفظ این توافق اندک هزینه ای بپردازد.

 

وی همچنین به طرف اروپایی هشدار داد که کاهش تعهدات برجام از طرف ایران یک تصمیم ملی و غیرقابل بازگشت است.

 

اندرو موریسون نیز در دیدار با عراقچی بار دیگر بر پایبندی دولت خود به برجام تاکید کرد و گفت: انگلیس مصمم است کانال مالی اینستکس را هر چه سریع تر عملیاتی کند. وی خواهان ادامه پایبندی کامل ایران به برجام شد.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار