پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

کویت وزیرش را به اتهام ارتباط با تل‌آویو به دادگاه کشاند

دادستان عمومی کویت اعلام کرد که وزیر دارایی این کشور را به اتهام عدم اخراج یک کارمند مرتبط با رژیم صهیونیستی به دادگاه وزیران احضار کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، دادستان عمومی کویت «عبدالوهاب الرشید» وزیر دارایی این کشور را به کمیته‌ تحقیق (دادگاه) در شورای وزیران ارجاع داد تا درباره عدم اخراج یک کارمند مرتبط با رژیم صهیونیستی که برای یک مقام کویتی در لندن کار می‌کرد، بررسی‌های لازم صورت گیرد.

سعد الصفران سرپرست دادستان عمومی و مشاور دولت، پرونده الرشید را به کمیته تحقیق در دادگاه رسیدگی به جرائم وزیران جهت بررسی حقایق مربوط به عدم اخراج کارمند یونانی مرتبط با رژیم صهیونیستی که در دفتر سرمایه‌گذاری کویت در لندن کار می‌کرد، ارجاع داد.

بر اساس این ابلاغیه حقوقی، شکایت علیه الرشید و «غانم الغنیمان» مدیر عامل آن دفتر دولتی است و اتهام این دو نفر آن است که «علی‌رغم اطلاع از ارتباط کارمند با تل‌آویو» از اخراج او خودداری کرده‌اند.

روز گذشته، روزنامه «الجریده» کویت به نقل از الرشید نوشت که رسماً از ارجاع پرونده‌اش به دادگاه وزیران مطلع نشده است؛ او گفته که در صورت احضار برای انجام تحقیقات مربوطه، در صورت داشتن «شواهد قانع کننده» آن‌ها را به مقامات مربوطه ارائه خواهد کرد.

وزیر دارایی با رد «همه اتهامات وارده از طریق ارتباط داشتن در این زمینه»، آن را «دروغ و تهمت» توصیف و تصریح کرد: «او درگیرکردن صندوق دولتی در دستور‌کارها و اختلافات شخصی مشکوک را نمی‌پذیرد».

کشور کویت موضع قاطع خود در برابر رژیم صهیونیستی را حفظ کرده و با هرگونه عادی‌سازی در هر سطحی مخالفت می‌کند. علاوه بر مقامات و نهادهای دولتی، حتی ورزشکاران کویتی نیز از به رسمیت شناختن و مبارزه با حریفان اسرائیلی امتناع می‌کنند.

این در حالی است که چند روز پیش «می بنت محمد آل خلیفه» رئیس سابق اداره فرهنگ و آثار باستانی بحرین به خاطر دست ندادن با سفیر رژیم تل آویو به دستور شاه بحرین برکنار شده بود./فارس

کلمات کلیدی: کویت آسیا
مطالب مرتبط
ارسال نظر