سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست

متخلفان در حوزه ارز ترجیحی چه سرنوشتی پیدا کردند؟

متخلفان در حوزه ارز ترجیحی چه سرنوشتی پیدا کردند؟ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: درست است که قوه قضائیه با متخلفین در ارتباط با ارز ترجیحی برخورد کرد، اما مردم می‌خواهند بدانند این متخلفان امروز چه سرنوشتی پیدا کرده‌اند و وضعیت آنها چگونه است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلیل رحیمی جهان‌آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر توزیع ارز ترجیحی بر معیشت و سفره مردم اظهار داشت: متاسفانه برخی افراد و شرکت‌های دریافت کننده ارز 4200 تومانی، تخلف کردند و در ابتدای پرداخت ارز ترجیحی سوء استفاده ها و فسادهای مالی گسترده ای صورت دادند.

 

وی افزود: اگر فسادی توسط شرکتی شخصی و نهادی که وارد کننده بوده و از ارز ترجیحی استفاده کرده صورت گرفته باید آن مسئله علاج می شد و قاطعانه با آن برخورد می شد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: دولت باید دامنه دریافت یارانه را متناسب با تورم و گرانی که ایجاد می شود تغییر دهد و بتواند دایره یارانه بگیران را افزایش دهد زیرا میزان یارانه‌ای که مردم به صورت نقدی دریافت می کنند متناسب با این شرایط نیست.

 

رحیمی جهان آبادی گفت: دولت سیزدهم ارز ترجیحی را حذف کرده ولی باید آسیب های این طرح با قاطعیت و سرعت شناسایی شود تا میزان ضرر و زیان مردم و فشار روی مردم کاهش پیدا کند زیرا مردم تاب و تحمل گرانی های اخیر را ندارند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: این که یارانه به صورت نقدی به مردم پرداخت می‌شود تصمیم درستی است اما آیا تمام مردم نیازمند به این یارانه نقدی آن را دریافت می کنند؟ آیا یارانه متناسب با افزایش قیمت همه کالاها که اتفاق افتاده پرداخت می شود؟

 

وی افزود: در حال حاضر به هیچ عنوان بین درآمد و هزینه مردم تناسب وجود ندارد و ما به عنوان تصمیم‌گیرندگان حاکمیت وظیفه داریم نیاز مردم را تامین کنیم؛ اگر مردم در فشار باشند و متحمل ضرر و زیان شدید شوند این تصمیم اشتباه خواهد بود.

 

این نماینده مجلس گفت: اینکه یارانه نقدی باشد یا کالا برگ خیلی مهم نیست زیرا وقتی کارگری یارانه دریافتی یک دهم نیازهایش را هم برطرف نکند برایش فرقی نمی کند که این یارانه نقدی یا کالابرگ باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار