جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

چرا تعیین ولیعهد امارات به تعویق افتاد؟

چرا تعیین ولیعهد امارات به تعویق افتاد؟ منابع خبری افشاگر از تلاش‌های پسر ارشد محمد بن زاید، رئیس امارات جهت گسترش نفوذ و افزایش قدرتش از طریق قرار گرفتن در رأس نهادهای امنیتی و اطلاعاتی این کشور خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری امارات‌لیکس تأکید کرد که «خالد»، پسر ارشد «محمد بن زاید»، رئیس امارات سعی دارد قدرت خود را با تصدی بالاترین کرسی امنیتی در این کشور تثبیت کند.
این وبگاه در گزارشی که منتشر کرده است، خاطرنشان می‌‌کند که با شروع قدرت‌گیری محمد بن زاید در امارات به‌نظر می‌رسد پسرش خالد جانشین پدر و ولی‌عهد ابوظبی اعلام خواهد شد.
اینتلیجنس آنلاین می‌افزاید: خالد بن محمد بن زاید، به‌موازات تحکیم پایه‌های قدرت خود در حوزه‌های امنیتی و اطلاعاتی امارات، تلاش می‌کند به‌پشتگرمی پدرش سیاست سرکوب امنیتی را در امارات تشدید کند.
منابع آگاه اماراتی در این ارتباط برنامه‌ها و خط‌مشی‌های مورد استفاده از سوی محمد بن زاید برای کاهش نفوذ برادرانش و دور نگه‌داشتن آن‌ها از صحنه قدرت به‌نفع پسر ارشدش خالد را افشا و در گفتگو با امارات‌لیکس خاطرنشان کردند: محمد بن زاید از چند سال ‌قبل برنامه‌هایی را برای به دست گرفتن قدرت و گسترش نفوذ تدریجی پسر ارشدش، خالد پیاده‌سازی کرده است تا جانشین او در مقام ولی‌عهدی ابوظبی شود.
به‌گفته این منابع، برنامه‌های محمد بن زاید در دوران ولی‌عهدی‌اش اساساً بر کاهش نفوذ برادرانش، طحنون، هزاع و منصور استوار بود که قدرتمندترین رقبای پسرش خالد جهت تصدی این منصب محسوب می‌شوند.
در این ارتباط محمد بن زاید، باسپردن کارها و فعالیت‌های غیرقانونی مانند پولشویی و غیره و تشکیل پرونده‌های قضایی و تعقیب و پیگرد علیه هزاع و منصور، درصدد تخریب چهره آن‌ها برآمد تا از این طریقاقدام به دور کردن آن‌ها از عرصه قدرت و منصب ولی‌عهدی کند.
در مورد طحنون، جدی‌ترین رقیب خالد، محمد بن زاید با پرونده‌سازی علیه وی در رابطه با جنایات جنگی، قتل، شکنجه و بازداشت‌های خودسرانه، اعم از داخلی یا بین‌المللی سعی کرد او را از عرصه قدرت دور کند.
طحنون در ماه‌های آخر، قبل از اعلام مرگ شیخ «خلیفه بن زاید»، رئیس سابق امارات، از این پرونده‌سازی‌ها با هدف دور نگه‌داشتن وی از تصدی منصب ولی‌عهدی اطلاع یافته بود، ازاین‌رو تلاش کرده بود تغییراتی ساختاری در نهادهای نظامی و امنیتی امارات به‌نفع خود تشکیل دهد.
بر اساس این گزارش، محمد بن زاید پس از اطلاع از این موضوع فوراً از عناصر امنیتی و اطلاعاتی اسرائیلی برای مقابله با اقدامات برادرش و بیم از هرگونه شورش و کودتای نظامی استفاده کرده بود.
در اوج این تنش‌ها و تشدید جنگ بر سر قدرت، محمد بن زاید، به پسرش خالد مأموریت داد بیش از پیش خود را به اسرائیل، و به‌ویژه نهادهای امنیتی و اطلاعاتی این رژیم نزدیک کند و در این زمینه وعده سرمایه‌گذاری‌های میلیاردی امارات در بانک‌های اسرائیلی به سران این رژیم داد.
با این حال محمد بن زاید همچنان از برادرانش به‌ویژه طحنون بن زاید بیم دارد و همین موضوع باعث شده است پرونده اعلام ولی‌عهدی در امارات تاکنون به تعویق بیفتد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار