زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

شروط امارات برای بهبود روابط با ایران از زبان مشاور اسبق بن زاید

عبدالخالق نوشت، امارات تمایل صادقانه خود برای گشایش در روابط با تهران، کاهش تنش، بازگشت سفیرش به تهران و افزایش تبادل تجاری را نشان داده و انتظار دارد که ایران با اقداماتی پاسخ دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 27
کد خبر: ۱۴۴۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالخالق عبدالله» مشاور اسبق «محمد بن زاید» و استاد دانشگاه اماراتی در توییتی به انتظارات ابوظبی در قبال گشایش در روابط با ایران پرداخت.

عبدالخالق نوشت، امارات تمایل صادقانه خود برای گشایش در روابط با تهران، کاهش تنش، بازگشت سفیرش به تهران و افزایش تبادل تجاری را نشان داده و انتظار دارد که ایران با اقداماتی پاسخ دهد.

عبدالله در ادامه پنج اقدامی را که بنا به ادعای وی، امارات از ایران در مقابل بهبود روابط انتظار دارد به این شرح اعلام کرد: ۱- تعهد به حسن همجواری، ۲- توقف تحریک‌آفرینی در دریا، ۳- پایان اشغال جزائر اماراتی –به بیان وی-، ۴- عدم ارسال اسلحه برای یمن و ۵- توقف فعالیت‌های تنش‌زا.

در همین ارتباط، «انور قرقاش» وزیر مشاور رئیس امارات عربی متحده پیش از نشست جده در اظهاراتی گفت، امارات درحال انجام فرآیند اعزام سفیر به جمهوری اسلامی ایران است.

وی همچنین به عنوان یک مقام بلندپایه اماراتی در گفت‌و‌گو با شبکه خبری آمریکایی بر لزوم تنش زدایی و همکاری اقتصادی با ایران تاکید کرد.

در همین فضا، «محمد احمد الروسان» عضو دفتر سیاسی جنبش مردمی اردن، امروز (چهارشنبه، ۲۷ ژوئیه)، تصریح کرد که اردن در حال معماری برای احیای روابط با ایران است و عراق مسئولیت آغاز مذاکرات میان این دو کشور را به منظور بهبود فضای حاکم بر مناسبات دو طرف، برعهده دارد.

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» عراق، تصریح کرد: «نهادهای اطلاعاتی اردن و ایران تحت نظارت سازمان اطلاعات عراق در بغداد با هدف احیای روابط دو کشور، گفت‌وگو می‌کنند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر