مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

از اموال مسروقه مشتریان بانک ملی چه خبر؟

از اموال مسروقه مشتریان بانک ملی چه خبر؟ درحالیکه بیش از یک ماه از دستگیری سارقین بانک ملی و اعلام برگشت بخش قابل توجهی از اموال گذشته است، هنوز کسی موفق به دریافت اموال خود نشده و این اموال در خزانه بانک ملی قرار دارد تا دادستانی برای تحویل آن‌ها به بانک نامه بزند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 01
کد خبر: ۱۴۵۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در اواسط خردادماه امسال معادل ۱۶۸ صندوق اجاره‌ای از شعبه دانشگاه بانک ملی به سرقت رفت و سرانجام پلیس اعلام کرد که حدود ۴۸ ساعت بعد سارقان را شناسایی و بازداشت کرده است.


براساس اعلام پلیس، عاملان این سرقت ۱۰ نفر بوده و دو متهم دیگر این پرونده نیز در کشور همسایه شناسایی و بازداشت شدند که به زودی از طریق اینترپل وارد کشور خواهند شد.

 

همچنین، پلیس بیش از ۹۰ درصد اقلام مسروقه از این صندوق‌ها را نیز از سارقان کشف و ضبط کرد.

 

اکنون پس از گذشت بیش از یک ماه از دستگیری سارقین بانک ملی، آخرین وضعیت و اقدامات برای بازگشت اموال به سرقت رفته به صاحبان آن‌ها مورد سوال است. در این زمینه، بانک ملی به ایسنا توضیح داد که در حال حاضر، صاحبان اموال مسروقه بانک به اداره امور شعب مرکزی بانک در تهران دعوت می‌شوند که در آنجا با حضور نماینده حقوقی و ارزیاب بانک، تصاویر اموال و اجناس موردنظر تطبیق داده و صحت‌سنجی شوند تا سرانجام با کد و شماره اعلامی جنس و مال مربوطه به دادستانی مراجعه کنند.

 

اموال مسروقه در خزانه بانک است
در ادامه توضیحات بانک آمده است که این مرحله رسیدگی به اموال سرقت رفته بانک همچنان در حال انجام است و هنوز مال و جنسی به صاحبان تحویل داده نشده است.

 

بانک ملی همچنین اعلام کرده که در حال حاضر، اموال مسروقه بانک ملی در خزانه بانک قرار دارد و دادستانی باید به بانک نامه بدهد تا براساس این نامه اموال به صاحبان تحویل داده شود.

 

هیچ کس اموالش را نگرفته است
همچنین، برخی از صاحبان اموال مسروقه بانک ملی نیز اعلام کردند: براساس اسناد و مدارکی که مالکیت اموال مسروقه را تایید می‌کرد، فرایند شناسایی و کدگذاری اموال را انجام دادیم، اما از آنجا که هنوز همه صاحبان این اموال مراجعه نکرده‌اند، به ما گفته‌اند که پس از مراجعه تمامی صاحبان، برای تحویل و تعیین تکلیف اموال مربوطه تصمیم گرفته می‌شود.

 

یکی از صاحبان اموال به سرقت رفته بانک ملی می‌گوید که تاکنون کسی نتوانسته اموال خود را تحویل بگیرد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار