هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

درخواست آلمان از ایران برای پذیرش بسته معرفی‌شده با هدف احیای برجام

درخواست آلمان از ایران برای پذیرش بسته معرفی‌شده با هدف احیای برجام وزیر خارجه آلمان از ایران خواست که بسته‌ای که با هدف احیای برجام معرفی شده است، را در سریع‌ترین زمان ممکن بپذیرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر, آنالنا بائربوک، وزیر خارجه آلمان، در سخنرانی خود در دهمین کنفرانس بازبینی «معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» در نیویورک، گفت که از ایران می‌خواهم بسته‌ای که با هدف احیای برجام معرفی شده است، را در سریع‌ترین زمان ممکن بپذیرد.

 

وی بدون اشاره به انفعال طرف غربی در اتخاذ تصمیم‌ سیاسی لازم، گفت که در حال حاضر توافقی عادلانه روی میز است و باید از این فرصت تا زمانی که امکان دارد، استفاده کنیم.

 

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز در سخنرانی خود در این کنفرانس مدعی شد که کشورش همچنان معتقد است که بازگشت متقابل به تعهدات برجامی، بهترین رویکرد در قبال برنامه هسته‌ای ایران است.

 

وی مدعی شد که آمریکا آماده برداشتن گامی رو به جلو در چارچوب توافق است اما هنوز مشخص نیست که آیا ایران نیز برای اقدام مشابه، آمادگی دارد یا خیر.

 

وزیر خارجه آمریکا افزود که ایران از ماه مارس از پذیرش توافقی که منجر به احیای توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی می‌شود، خودداری کرده یا قادر به پذیرش آن نبوده است.

 

بلینکن در ادامه ادعاهای خود افزود که «ایران همچنان در مسیر تشدید تنش‌های هسته‌ای قرار دارد»./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار