به گزارش راهبرد معاصر، طی نشستی که با حضور تورک معاونت پیشگیری از وقوع جرم و حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب با همراهی جلواتی معاونت توسعه مدیریت منابع گمرک ایران در اداره کل گمرک فرودگاه امام برگزار شد، نسبت به تعیین تکلیف پایانه هوشمند بار و انبار مکانیزه در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) تصمیماتی اتخاذ شد.
در این نشست اکبرپور مدیرکل گمرک فرودگاه امام ضمن برشمردن اقدامات انجام شده در این گمرک در خصوص تعیین تکلیف کالاهای متروکه و بلاصاحب و اقدامات انجام شده در خصوص خروج کالاهای خطرناک و اشتعال زا با همکاری سازمان اموال تملیکی نکاتی را مطرح کرد.
تورک معاون پیشگیری از وقوع جرم و حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب در این زمینه گفت: موضوع کالاهای متروکه موضوع حساس و مهمی است که قوه مجریه و قوه قضاییه پیگیر آن هستند، سال گذشته مصوباتی را در این زمینه داشتیم و با همکاری گمرک، سازمان اموال تملیکی و انبارهای عمومی بسیاری از کالاها از انبار خارج و تعیین تکلیف شد در ادامه آن موضوع بحث کالاهای بلاصاحب نیز باید تعیین تکلیف شده و اقدامات لازم در این خصوص صورت پذیرد.
تورک ضمن دیدار از پایانه هوشمند بار گمرک فرودگاه امام (ره) همکاری سازمان های ذیمدخل در بهره برداری هرچه سریعتر از این پایانه بار را از اولویت ها عنوان کرد.
جلواتی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران ضمن استقبال از موارد ذکر شده گفت: گمرک ایران استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در راستای قانون را همواره سرلوحه اهداف خود قرار داده و ما بدون معطلی حاضر هستیم نسبت به افزایش ظرفیت پذیرش بار اقدامات لازم را انجام دهیم.
در این نشست مصوب شد درخواست پایانه هوشمند بار ایران ایر به گمرک ایران ارسال شود و گمرک ایران نیز موظف شد طی یک ماه نسبت به بررسی موضوع در چارچوب قانون، اقدامات لازم را در خصوص بهره برداری از پایانه هوشمند بار انجام دهد.
شایان ذکر است در این دیدار فلاح زاده مدیرکل دفتر حقوقی گمرک ایران، مدیر حوزه معاونت توسعه گمرک ایران، اسدی معاون مدیرکل سازمان اموال تملیکی، مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی ایران، مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی فرودگاه امام، جهدی معاون حراست، مهدوی فرد معاونت توسعه مدیریت منابع، امیرزاده معاون هماهنگی، طاهرزاده معاون صادرات و فریت و ظفری مشاور مدیرکل گمرک فرودگاه امام حضور داشتند./ تسنیم