نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

تدابیر امنیتی تل‌آویو در پی ترس از هشدارهای جهاد اسلامی

تدابیر امنیتی تل‌آویو در پی ترس از هشدارهای جهاد اسلامی ارتش رژیم صهیونیستی از ترس اقدامات شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی برخی راه‌ها و گذرگاه‌ها را بست و دستور داد تا حرکت قطارها متوقف شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر،ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته (دوشنبه) و در پی هشدار جنبش جهاد اسلامی برخی اقدامات پیشگیرانه را اتخاذ کرده است؛ صهیونیست‌ها این تدابیر امنیتی از ترس هشدارهای شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی و بعد از دستگیری «بسام السعدی» یکی از رهبران ارشد جنبش جهاد اسلامی در اردوگاه جنین انجام دادند.

 

 ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز (چهارشنبه) در پی ترس از پاسخ‌های احتمالی جنبش جهاد اسلامی و تهدید آن‌ها مبنی بر انجام عملیات و پرتاب موشک به شهرهای واقع در امتداد مرز غزه، جاده‌ها و محورهای اصلی در جنوب سرزمین‌های اشغالی را بست.

 

یکی از مقامات امنیتی تل‌آویو در این باره اذعان کرده است که این تدابیر امنیتی و اقدامات پیشگیرانه در نوار غزه برای جلوگیری از کشانده شدن منطقه به سمت تشدید تنش توسط جنبش جهاد اسلامی صورت گرفت.

 

مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی از ترس هشدارهای حماس، امروز دستور دادند تا ساحل «زیکیم» را به روی بازدیدکنندگان ببندند؛ طبق دستوورات امنیتی آن‌ها حرکت قطارها بین «عسقلان» و «سدروت» متوقف و گذرگاه «اریز» هم که مختص رفت و آمد کارگران بود بسته شد.

 

بامداد سه‌شنبه بود که نظامیان صهیونیست با حمله به اردوگاه جنین، یک فلسطینی را به شهادت رساندند و «بسام السعدی» یکی از فرماندهان ارشد جنبش مقاومت جهاد اسلامی را نیز بازداشت کردند.

 

در پی این حمله، سخنگوی رسمی گردان‌های قدس (سرایا القدس) شاخه نظامی جهاد اسلامی بامداد سه‌شنبه در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: «به اشغالگران درباره هرگونه آسیب رساندن به جان رهبر بزرگ، شیخ بسام السعدی هشدار می‌دهیم؛ ما آماده‌ایم که اگر تجاوز متوقف نشود، با قدرت پاسخ دهیم».

 

«خضر عدنان» از رهبران جنبش جهاد اسلامی نیز در مصاحبه با شبکه «المیادین» به تل‌آویو هشدار داده و گفته بود: «آسیب رساندن به جان شیخ بسام السعدی به معنای آن است که فلسطینی‌ها عملیات بزرگ‌تری خواهند داشت».

 

پس از این هشدارها برخی منابع خبری از وقوع حادثه امنیتی مهمی در شهرک صهیونیست‌نشین «کریات اربع» که در اراضی فلسطینی الخلیل ساخته شده و حرکت نظامیان تروریست صهیونیست به سمت محل حادثه خبر دادند. برخی رسانه‌های دیگر هم از شنیده شدن صدای انفجاری در محل استقرار تیپ شمالی لشکر غزه در ارتش رژیم صهیونیستی گزارش دادند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار