پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

اطلاعیه ستاد مقابله با کرونا در خصوص برگزاری فعالیت‌های ورزشی

ستاد مقابله با کرونا در خصوص تعطیلی ورزش کشور تصمیم جدیدی اتخاذ کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 04
کد خبر: ۱۴۵۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آخرین اصلاحیه طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید -۱۹ در شهرهای کشور، مصوبه پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، مشاغل گروه یک (مجاز به فعالیت در تمام شهرستان‌ها حتی در شرایط قرمز)، مشاغل گروه دو (مجاز به فعالیت در شهرهای نارنجی)، مشاغل گروه سه (مجاز به فعالیت در شهرهای زرد) و مشاغل گروه چهار (مجاز به فعالیت تنها در شهرهای آبی) بودند.

 

غلامرضا نوروزی، رییس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به در دوره جدید شیوع ویروس کرونا دولت سیاستی مبنی بر تعطیلی ندارد، اظهار کرد: به همین دلیل در ستاد مقابله با کرونا در ورزش تعیین شد با توجه به رویکرد دولت، شاهد تعطیلی مسابقات، تمرینات و فعالیت‌های ورزشی نباشیم.

 

وی ادامه داد: تاکید و رویکرد ستاد مقابله با کرونا در ورزش تلاش بر عدم وضع تعطیلی است اما رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت جدی در دستورکار قرار دارد مگر اینکه شرایط به جایی برسد که مجبور شویم مجددا تعطیلی وضع کنیم.

 

رییس فدراسیون پزشکی ورزشی با بیان اینکه هرچند رنگبندی وجود دارد اما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مسابقات، تمرینات و فعالیت‌های ورزشی انجام می‌شود، عنوان کرد: از نظر اجتماعی و اقتصادی راهی جز رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌ها نداریم و باید شرایط را اینگونه پیش ببریم.

 

نوروزی افزود: در سطح دنیا نیز تعطیلی نداریم و راهی جز برگزاری مسابقات و انجام فعالیت‌های ورزشی نیست./ایسنا

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار