افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

ابتلا به امیکرون ۶ برابر دلتا

ابتلا به امیکرون ۶ برابر دلتا به گفته عضو کمیته علمی کشوری کرونا اومیکرون مرگ و میر بالایی نسبت به سویه دلتا ندارد اما ابتلاء به اومیکرون بسیار بیشتر و حتی ۵ تا ۶ برابر دلتا است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 05
کد خبر: ۱۴۵۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر مجید مختاری عضو کمیته علمی کشوری کرونا، با بیان اینکه در مطالعات مختلف با مطالعات بسیار پیچیده ریاضی نشان داده شده که اگر واکسن کرونا نبود، مرگ و میر بیماران کرونا بسیار زیاد بود، افزود: در یک مطالعه اخیراً مشخص شد که اگر جمعیت دنیا بر اساس توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت در زمان غلبه واریانت دلتا، ۴۰ درصد واکسینه شده بودند، می‌توانست از مرگ و میر ۲۰ میلیون نفر جلوگیری کند.

وی ادامه داد: اومیکرون مرگ و میر بالایی نسبت به سویه دلتا ندارد اما ابتلاء به اومیکرون بسیار بیشتر و حتی ۵ تا ۶ برابر دلتا است که این قدرت سرایت اومیکرون و هجوم بیماران در سراسر دنیا به مراکز درمانی، فشار زیادی را به سیستم درمانی کشورها وارد می‌کند. در حال حاضر مرگ و میرها نیز نه به خاطر رفتار ویروس بلکه بخاطر سایر بیماری‌ها و ابتلاء به کووید ۱۹ در افرادی که مستعد هستند و در بیمارستانها بستری می‌شوند و در این مراکز به کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند، مقداری افزایش یافته است.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا تاکید کرد: مطالعات اولیه در شروع پاندمی کرونا نشان داد که رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شستشوی دست‌ها، تهویه مناسب در اماکن مسقف و پرهیز از ترددهای غیرضروری می‌تواند تأثیر بسیار زیادی در پیشگیری از ابتلاء، بستری و مرگ و میر داشته باشد.

مختاری یادآور شد: متأسفانه گویا دنیا رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را فراموش کرده در حالی که برگشتن به رعایت این شیوه نامه، می‌تواند در کنترل کرونا در هر موجی از بیماری، مؤثر باشد./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار