جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

حسن نصرالله: از انفجار بیروت برای نبرد علیه مقاومت و حزب‌الله استفاده شد

حسن نصرالله: از انفجار بیروت برای نبرد علیه مقاومت و حزب‌الله استفاده شد دبیرکل حزب‌الله گفت، برخی دردهای قربانیان انفجار بندر بیروت را برای اهداف سیاسی بکار بردند و هدف کسانی که این افراد را حمایت مالی می‌کردند استفاده از این مصیبت برای نبرد علیه مقاومت و حزب‌الله بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 05
کد خبر: ۱۴۵۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله در مراسم عزاداری محرم در ضاحیه جنوبی گفت، حادثه انفجار بندر بیروت برای همه لبنانی‌ها سخت بود و مهم‌ترین مشکل در خصوص این مصیبت، بکارگیری آن در راستای اهداف سیاسی بود.

انفجار بندر بیروت در چهارم آگوست ۲۰۲۰، ۲۱۴ کشته و بیش از ۶۵۰۰ زخمی و میلیارد‌ها دلار خسارت بر جا گذاشت و بندر بیروت را به بندری جنگ‌زده تبدیل کرد.

بر اساس گزارش «المنار»، نصرالله در ادامه سخنرانی دیشب گفت، از جمله کسانی که در حادثه انفجار بندر بیروت شایسته سرزنش هستند طرف‌های رسانه‌ای و سیاسی هستند که این مصیبت را دزدیدند و از همان ساعات اولیه برای اهداف سیاسی به کار گرفتند.

وی تأکید کرد، برخی دردهای قربانیان را به صورتی قبیح و غیرانسانی برای اهداف سیاسی بکار بردند و هدف کسانی که این افراد را حمایت مالی می‌کردند استفاده از این مصیبت برای نبرد علیه مقاومت و حزب‌الله بود. مقاومت مواد منفجره اصلی و نظامی دارد و برای ساخت مواد منفجره دستی نیاز به نیترات آمونیوم ندارد.

نصرالله تأکید کرد، مسؤول اصلی به تعطیلی کشاندن تحقیقات در این خصوص کسی است که کناره‌گیری را نمی‌پذیرد (قاضی پرونده)؛ کسانی هستند که مسؤول این حادثه هستند و از آنها تحقیقات به عمل نیامده است.

وی در ادامه خواستار کار قضائی شفاف و باز کردن یک مسیر قضایی جدید در این پرونده و محاکمه مسؤولان مصیبت مذکور شد و گفت، افراد مظلومی هستند که به خاطر این قضیه، زندانی شده‌اند. اگر خواهان حقیقت هستید این پرونده باید از سوءاستفاده سیاسی خارج شود.

حزب‌الله لبنان دیروز (پنجشنبه /چهارم آگوست) در دومین سالروز انجار بندر بیروت بیانیه‌ای صادر کرد.

در ابتدای این بیانیه به خانواده‌های قربانیان اعم ازمسلمان و غیرمسلمان تسلیت گفته شده و آمده است: در طول دو سال گذشته شاهد موجی گسترده از حملات رسانه‌ای و سیاسی که شامل اتهامات باطل و ساختگی نیز بود و همچنین شاهد تحریک‌آفرینی‌های بسیار که منجر به تنش خطرناک داخلی شد و نزدیک بود امنیت و ثبات کشور را بر باد دهد، بودیم؛ خصوصا پس از اتفاقات در منطقه «الطیونه» که منجر به شهادت مظلومانه چند نفر شد اگر تمایل زیاد ما به خفه کردن فتنه در نطفه و بستن مسیر به روی کسانی که دنبال جنگ داخلی هستند، نبود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار