واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

دستور آزادی بازداشت شدگان انفجار بیروت صادر شد

المنار امروز اعلام کرد که غسان عویدات دادستان کل لبنان، دستور آزاد کردن تمامی افراد بازداشت شده در ارتباط با پرونده انفجار بندر بیروت را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه خبری العهد نیز اعلام کرد که عویدات با طرح دادخواستی علیه «طارق البیطار» قاضی بازپرس پرونده این انفجار وی را ممنوع السفر کرد.

این درحالی است که رسانه‌های لبنانی اخیرا از پیگیری مجدد پرونده انفجار بندر بیروت توسط «طارق البیطار» قاضی بازپرس پرونده این انفجار خبر دادند.

روزنامه النهار چاپ لبنان در این باره نوشت: طارق البیطار قصد دارد ۸ شخصیت جدید از جمله سرتیپ «آنتوان صلیبا» مدیر کل امنیت کشور لبنان و سرتیپ «عباس ابراهیم» مدیر امنیت عمومی لبنان را تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

این روزنامه افزود: البیطار ۵ نفر از بازداشت‌شدگان این پرونده را آزاد کرد که عبارتند از احمد الرجبی کارگر سوری شاغل در بندر بیروت، سلیم شبلی پیمانکار تعمیر و نگهداری بندر، میشل نخول مدیر بندر، شفیق مرعی رئیس سابق گمرک و سامی الحسین مدیر عملیات بندر.

تحقیقات در مورد انفجار بندر بیروت پس از شکایت حقوقی جدید علیه «طارق البیطار» قاضی تحقیق پرونده انفجار بیروت، متوقف شد.

تحقیقات در مورد پرونده انفجار بندر بیروت در شرایطی متوقف شد که بازپرس قضایی این پرونده با اتهامات مختلف روبه روست. سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله در یکی از سخنان خود در سال گذشته، قاضی البیطار را به جانبداری و سیاست بازی در برخورد با مقامات امنیتی و سیاستمداران مربوط به این پرونده متهم کرد.

در انفجار فاجعه بار بندر بیروت در ۴ اوت ۲۰۲۰ ، دست کم ۲۱۴ نفر کشته و بیش از ۶۵۰۰ نفر زخمی شدند. در همان زمان برخی مقامات لبنان به دلیل ذخیره مقدار زیادی نیترات آمونیوم بدون اقدامات حفاظتی متهم شدند که در تحقیقات بعدی معلوم شد که مقامات مختلف در سطوح سیاسی، امنیتی و قضایی از خطرات ذخیره این ماده آگاه بودند، اما درباره آن هشدار نداده‌اند.

نهادهای حقوق بشری لبنان از سازمان ملل می‌خواهند کمیته‌ای حقیقت یاب و مستقل را با توجه به وجود موانع در تحقیقات محلی، به لبنان اعزام کند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار