آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

ماجرای سگی که صاحبش را خفه کرد

سگی در یکی از باغات روستای کلیدر نیشابور به صاحبش حمله‌ور شد و او را از ناحیه گردن گاز گرفت که منجر به خفگی و فوت فرد شد همچنین همسر این فرد نیز مجروح و روانه بیمارستان شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 05
کد خبر: ۱۴۵۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور در همین زمینه عنوان کرد: بنا بر گزارش‌های که رسیده پیرمردی که سگش را برای مدتی طولانی در یکی از باغات روستای کلیدر نیشابور بسته بود، روز گذشته هنگامی که برای غذا دادن سگ به سمت او رفت، به شدت از سمت سگ مورد حمله قرار گرفت. سگ فرد را گاز گرفت که این موضوع منجر به فوت فرد مذکور شد.

علی سلیمانی اظهار کرد: همسر این مرد نیز هنگام کمک برای نجات او، مورد حمله قرار گرفت و مجروح شد که به بیمارستان منتقل شده و بستری است.

وی افزود: برای مشخص شدن دلیل حمله سگ و اینکه آیا سگ به هاری مبتلا بوده است؛ هنوز نمی‌توان اظهار نظر کرد چرا که نمونه‌گیری انجام شده و نتیجه آزمایش در ۱۰ روز الی دو هفته دیگر مشخص می‌شود اما اقدامات بهداشتی لازم انجام و سگ به طور بهداشتی دفن شده است.

سلیمانی یادآور شد: جدای از بحث هاری، سگ‌ها در مواقعی از جمله هنگام غذادهی و غذاخوردن، هنگام جفت‌گیری یا هنگام شیردادن به توله‌هایشان ممکن است به افراد حمله‌ور شوند، بنابراین هر حمله‌ای از جانب سگ را نمی‌توان ابتلای به هاری تلقی کرد و در این مورد نیز باید منتظر نتیجه آزمایش باشیم.

وی تصریح کرد: ابتلای حیوان به هاری دارای علائم و نشانه‌هایی است و اگر حیوانی به هاری مبتلا باشد، صاحب سگ رفتار غیرطبیعی او را متوجه می‌شود و در مورد این سگ نیز تاکنون گزارشی مبنی بر رفتار غیرطبیعی در روزهای گذشته گزارش نشده است.

رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور تأکید کرد: واکسیناسیون هاری رایگان است و افرادی که سگ و گربه نگهداری می‌کنند لازم است حتما نسبت به واکسیناسیون حیوانات علیه بیماری هاری اقدام کنند.

همچنین بنا بر اعلام روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز سگ گردن فرد را گاز گرفته که در اثر خونریزی زیاد فوت کرده چرا که سگ به افراد اجازه نمی‌داده که به او نزدیک شوند. همسر فرد نیز که از ناحیه گوش آسیب جدی دیده بود در ابتدا بدحال بود اما بعد با حال عمومی خوب تحویل بیمارستان موسی‌ابن جعفر قوچان شد./ایسنا

کلمات کلیدی: سگ حمله سگ خفگی
ارسال نظر
آخرین اخبار