دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

پایان سفر پر سر و صدای پلوسی به آسیا

پلوسی با ترک ژاپن به مجموعه سفرهای پر سر و صدای خود به آسیا خاتمه داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه نیکی  گزارش داد که نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ژاپن را ترک کرد.

 

پلوسی و هیئتی از کنگره در آخرین مرحله از سفر آسیایی خود در ژاپن بودند. توکیو، یکی از نزدیک ترین متحدان واشنگتن، به طور فزاینده‌ای نسبت به قدرت رو به رشد چین در اقیانوس هند و اقیانوس آرام و احتمال اینکه پکن بتواند اقدام نظامی انجام دهد، نگران شده است.

 

 پلوسی پس از دیدار با نخست وزیر ژاپن فومیو کیشیدا در یک کنفرانس خبری گفت: ما از ابتدا گفته‌ایم که هدف ما تغییر وضعیت موجود در تایوان یا منطقه نیست.

 

وی افزود: دولت چین از این که دوستی ما با تایوان قوی است خشنود نیست.  هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در مجلس و سنا، حامی قاطع صلح و وضعیت موجود در تایوان هستند.

 

پلوسی بعد از ظهر جمعه ژاپن را ترک کرد تا به ایالات متحده بازگردد. پلوسی پس از دیدار با کیشیدا گفت که آنها برای حفظ صلح و ثبات در تنگه تایوان، یک مسیر کلیدی کشتیرانی، با یکدیگر همکاری خواهند کرد - دیدگاهی که توسط رام امانوئل سفیر ایالات متحده نیز تکرار شد.

 

وی در بیانیه‌ای گفت: واضح است که ائتلاف ایالات متحده و ژاپن برای دفاع از منافع و ارزش های ما، محکم خواهد بود.

 

 تنش ها بین ژاپن و چین نیز روز پنجشنبه زمانی افزایش یافت که چین اعلام کرد نشست وزیران خارجه دو کشور که قرار بود در حاشیه نشست آسه آن در کامبوج برگزار شود، به دلیل نارضایتی این کشور از یک توافق لغو شده است.

 

 وزارت امور خارجه چین روز جمعه اعلام کرد که چین سفیر ژاپن در پکن را احضار کرده است تا به دلیل مشارکت این کشور در بیانیه "اشتباه" گروه 7 اظهارات جدی ارائه کند./ایسنا

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار