جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

نرخ تورم در کشورهای صنعتی ۲ رقمی شد

سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) از افزایش متوسط نرخ تورم در این سازمان به ۱۰.۳ درصد در ماه ژوئن خبر داد و نرخ تورم هفت کشور صنعتی موسوم به گروه هفت را در این ماه ۷.۹ درصد اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  آخرین اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان همکاری اقتصادی و توسعه که عمده اعضای آن کشورهای صنعتی جهان هستند نشان می‌دهد متوسط نرخ تورم در این سازمان در ماه ژوئن دو رقمی شده و به 10.3 درصد رسیده است. در ماه پیش از آن نرخ تورم در این سازمان 9.7 درصد اعلام شده بود.

 

افزایش قیمت مواد غذایی و سوخت عامل اصلی ثبت تورم دو رقمی در ماه ژوئن در سازمان همکاری اقتصادی و توسعه بوده است. رشد تورم در این ماه شدیدترین افزایش نرخ تورم در این سازمان از ژوئن 1988 به این سو بوده است.

 

بر اساس این گزارش قیمت مواد غذایی از 12.6 درصد در ماه می میلادی به 13.3 درصد در ماه ژوئن افزایش یافت که بالاترین رشد قیمت این مواد از سال 1975 به این سو بوده است.

 

قیمت حامل‌های انرژی هم به رشد خود ادامه داد و تورم سالانه 40.7 درصدی را در ماه ژوئن تجربه کرد. نرخ تورم سالانه سوخت در ماه می 35.4 درصد گزارش شده بود.

 

نرخ تورم سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در ماه ژوئن به استثنای غذا و سوخت نیز بالغ بر 6.7 درصد بوده است. در ماه پیش از آن، این رقم 6.4 درصد اعلام شده بود.

 

این گزارش افزود همه اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه به‌جز آلمان، ژاپن و هلند در ماه ژوئن با افزایش نرخ تورم مواجه شده‌اند. یک‌سوم اعضای این سازمان تورم دو رقمی داشته‌اند. ترکیه با نرخ تورم 78.6 درصدی بالاترین نرخ تورم و ژاپن با تورم 2.4 درصدی پایین‌ترین نرخ تورم در میان این کشورها را ثبت کرده‌اند.

 

نرخ تورم برخی اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در ماه ژوئن عبارت است از: آمریکا 9.1 درصد، استرالیا 6.1 درصد، اتریش 8.7 درصد، کانادا 8.1 درصد، بلژیک 9.6 درصد، آلمان 2.1 درصد، فرانسه 5.8 درصد، اسپانیا 10.2 درصد، یونان 12.1 درصد، مجارستان 11.7 درصد، ایرلند 9.1 درصد، لتونی 19.3 درصد، لیتوانی 21 درصد، لهستان 15.5 درصد، هلند 8.6 درصد، اسلواکی 13.3 درصد، سوئد 8.7 درصد، انگلیس 8.2 درصد، ایسلند 8.8 درصد و استونی 21.8 درصد.

 

این گزارش متوسط نرخ تورم هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت را نیز 7.9 درصد در ماه ژوئن اعلام کرده است که این رقم نسبت به تورم 7.5 درصدی در ماه می افزایش داشته است. البته نرخ تورم این گروه منهای غذا و سوخت 4.7 درصد بوده که نسبت به ماه قبل 0.1 درصد کاهش داشته است. ایتالیا با 1.1 درصد و فرانسه با 0.6 درصد بیشترین رشد نرخ تورم را در این ماه داشته‌اند.

 

بر اساس این گزارش متوسط نرخ تورم در گروه 20 نیز در ماه ژوئن به 9.2 درصد افزایش یافته است. نرخ تورم این گروه در ماه قبل 8.9 درصد اعلام شده بود. همه اعضای این گروه به‌جز هند با افزایش قابل توجه نرخ تورم در ماه ژوئن مواجه شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار