سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

دریادار خانزادی: دشمن اگر شیطنتی انجام دهد جان سالم بدر نخواهد برد

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: دشمن می‌داند اگر شیطنتی انجام دهد جان سالم بدر نخواهد برد و دیگر شکست آن تنها آسیب تجهیزاتی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در جریان سفر به استان فارس، از شرکت صنایع دفاع الکترونیکی ایران «صاایران» بازدید و روند ساخت و تولید تجهیزات دریایی را مورد بررسی قرار داد.

 

فرمانده نیروی دریای ارتش در این بازدید با تاکید بر اینکه امروز صنایع دفاعی «صا ایران» یک جهش علمی بسیار بزرگی نسبت به گذشته داشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود در این مجموعه و همچنین استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد، با جرات می‌توان اذعان کرد که اکثر نمونه‌های داخلی با کیفیت تر از نمونه‌های خارجی آن است.

 

وی افزود: این توانایی و سربلندی باعث می‌شود که از یک سو ما در ساخت و تجهیزات دفاعی خودکفا و از طرف دیگر دشمن از توانمندی‌های ما در حوزه‌های مختلف دفاعی بی‌اطلاع باشد.

 

امیر دریادار خانزادی در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: عرصه دریا همواره یک صحنه رقابتی است که علاوه بر بهره گیری از نیروی انسانی متخصص باید با استفاده از فناوری‌های به روز دشمن را در دریا غافلگیر و نتواند نگاه چپ به مرزها و منافع جمهوری اسلامی ایران داشته باشد.

 

فرمانده نیروی دریای ارتش با اشاره به آماج تهدیدات و تحریم‌های ظالمانه از سوی دشمن، گفت: دشمن می‌داند اگر شیطنتی در خلیج فارس انجام دهد جان سالم بدر نخواهد بود و دیگر شکست آن تنها آسیب تجهیزاتی نیست.

 

گفتنی است، امیر سرتیپ شهرام رئیس سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع، فرمانده نیروی دریایی ارتش را در این بازدید همراهی می کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار