سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از مناطق سیل زده

امیر دریادار حسین خانزادی با حضور در استان گلستان ضمن بازدید از مناطق سیل زده و همدردی با مردم شریف این استان از نزدیک از روند پیشرفت و مشکلات پیشرو قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۱۸
به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی با حضور در مناطق سیل زده استان گلستان و گفتگوی صمیمی با مردم روستاهای آق قلا و گمیشان، دستور ویژه جهت تامین کلیه اقلام و نیازمندی های مورد نیاز و همچنین رسیدگی و استقرار بیشتر تیم های پشتیبانی، عملیاتی و درمانی  را به فرمانده ناوگان شمال صادر کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه با اشاره به حضور یگان های پروازی در این مناطق افزود: با هماهنگی های به عمل آمده تخلیه سیل آب های شهرستان های آقا قلا و گمیشان در حال انجام است و همچنین با حضور متخصیص و مهندسین نداجا در این مناطق ظرفیت های لازم جهت لایروبی گرگان رود در دست اقدام است.
امیر دریادار حسین خانزادی درپایان از بیمارستان صحرایی، نانوایی و آشپزخانه سیار بازدید کرد.

لازم به ذکر است، پخت هزار پرس غذای گرم و نان توسط آشپزخانه و خبازخانه سیار  و همچنین بیمارستان صحرایی نیروی دریایی ارتش از ابتدا  با ۲۵۴۷ ویزیت، ۱۰۹۹ تزریقات، ۲۲مورد رادیولوژی و۱۲۰۰مورد درمان سرپایی که دارای ظرفیت اتاق عمل، رادیولوژی، ارتوپدی، آزمایشگاه و داروخانه است به همه مردم آسیب دیده در سیل کمک و امدادرسانی کرد.
ارسال نظر