قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از مناطق سیل زده

امیر دریادار حسین خانزادی با حضور در استان گلستان ضمن بازدید از مناطق سیل زده و همدردی با مردم شریف این استان از نزدیک از روند پیشرفت و مشکلات پیشرو قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۱۸
به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی با حضور در مناطق سیل زده استان گلستان و گفتگوی صمیمی با مردم روستاهای آق قلا و گمیشان، دستور ویژه جهت تامین کلیه اقلام و نیازمندی های مورد نیاز و همچنین رسیدگی و استقرار بیشتر تیم های پشتیبانی، عملیاتی و درمانی  را به فرمانده ناوگان شمال صادر کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه با اشاره به حضور یگان های پروازی در این مناطق افزود: با هماهنگی های به عمل آمده تخلیه سیل آب های شهرستان های آقا قلا و گمیشان در حال انجام است و همچنین با حضور متخصیص و مهندسین نداجا در این مناطق ظرفیت های لازم جهت لایروبی گرگان رود در دست اقدام است.
امیر دریادار حسین خانزادی درپایان از بیمارستان صحرایی، نانوایی و آشپزخانه سیار بازدید کرد.

لازم به ذکر است، پخت هزار پرس غذای گرم و نان توسط آشپزخانه و خبازخانه سیار  و همچنین بیمارستان صحرایی نیروی دریایی ارتش از ابتدا  با ۲۵۴۷ ویزیت، ۱۰۹۹ تزریقات، ۲۲مورد رادیولوژی و۱۲۰۰مورد درمان سرپایی که دارای ظرفیت اتاق عمل، رادیولوژی، ارتوپدی، آزمایشگاه و داروخانه است به همه مردم آسیب دیده در سیل کمک و امدادرسانی کرد.
ارسال نظر