وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

تلاش برای رایگان کردن اینترنت زائران اربعین در عراق

تلاش برای رایگان کردن اینترنت زائران اربعین در عراق رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: تلاش می‌کنیم اینترنت زائران ایرانی اربعین در عراق رایگان باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 08
کد خبر: ۱۴۵۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر با بیان اینکه چهار هدف سهولت، امنیت، سلامت و ارزانی را برای برگزاری مراسم اربعین امسال پیش بینی کردیم، گفت: برای استانداران سراسر کشور را به عنوان استان‌های معین تکالیفی معین کردیم.

میراحمدی در ادامه با اشاره به اینکه بیش از ۱۵۰ میلیون آب آشامیدنی برای زائران اربعین فراهم کردیم، بیان داشت: مسئولان عراقی به ما اطلاع دادند در کربلا برای اولین بار در روز عرفه دچار کم آبی شدند که بر این اساس پیش بینی تأمین آب شرب کربلا مسئله مهمی است.

حمل و نقل عمومی کشور پاسخگو زائران اربعین نیست

رئیس ستاد مرکزی اربعین همچنین تاکید کرد: زائران حتی المقدور از وسایل نقلیه شخصی خود استفاده کنند چراکه حمل و نقل عمومی کشور پاسخگوی نیاز زائران اربعین نیست چون در این زمینه ۵۰ درصد کسری داریم.

مجید میراحمدی با اعلام اینکه بیشترین تمایل زائران برای عبور از مرز مهران سپس شلمچه و چذابه است توصیه کرد که زائران، مرزی غیر از مهران، چذابه و شلمچه را انتخاب کنند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین توصیه کرد که سفر اربعین را زودتر شروع کنید و بازگشت خود را به روز اربعین موکول نکنید.

یک میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام اولیه کرده اند

میراحمدی با بیان اینکه یک میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام اولیه کردند و ثبت نام قطعی بعد از ایام عاشوراست، در خصوص بحث صدور گذرنامه‌ها نیز گفت: ظرف تولید و صدور این حجم از درخواست برای گذرنامه را نداریم و اگر زائران اربعین تقاضای خود را برای روزهای آخر موکول کنند دچار مشکل می‌شوند.

عدم موافقت عراق با برگ گذرنامه به جای گذرنامه

به گفته رئیس ستاد مرکزی اربعین، تا به حال مسئولان عراقی موضوع برگ گذرنامه غیرقابل جعل به جای گذرنامه را نپذیرفتند.

میراحمدی گفت: گذرنامه‌ها باید شش ماه مهلت داشته باشد که پیشنهاد دادیم به یک ماه کاهش پیدا کند اما هنوز عراق نپذیرفته است.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی ضمن درخواست از هموطنان برای کاهش مدت طول سفر اربعین و گفت: درخواست ما از مسئولان عراق این بوده که طول سفر زائران ایرانی را کم کنند چراکه مشکلات جدی را ایجاد می‌کند.

وی همچنین گفت که عوارض خروج برای زائران ایرانی اربعین حذف شده است.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی همچنین گفت که تلاش می‌کنیم اینترنت زائران ایرانی اربعین رایگان باشد.

مجید میراحمدی در پایان با اشاره به اینکه پیش بینی کردیم حدود ۵۰۰ هزار زائر خارجی از اربعین داشته باشیم، گفت: مرز ریمدان را برای زائران خارجی اربعین به خصوص پاکستانی‌ها در نظر گرفتیم و مسئولیت زائران خارجی اربعین را به عهده سپاه پاسداران گذاشتیم./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار