عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

شهادت ۴۵ فلسطینی در جنگ سه روزه غزه

دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در جنگ سه روزه علیه نوار غزه، ۴۵ نفر را به شهادت رساند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 08
کد خبر: ۱۴۵۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه امروز دوشنبه اعلام کرد که در جنگ سه روزه علیه نوار غزه، ۴۵ فلسطینی شهید و ۳۶۰ نفر نیز زخمی شدند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه در بیانیه خود از جامعه جهانی برای رفع محاصره نوار غزه و اعطای اجازه برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه درخواست کرد.

در این بیانیه آمده است که عملیات بازسازی نوار غزه با مشکلاتی مالی مواجه است و جز قطر و مصر هیچ حمایت‌کننده‌ای وجود ندارد.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، در این بیانیه از اتحادیه اروپا و کشورهای دوست و برادر برای حمایت مالی از بازسازی نوار غزه و نیز از مصر برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی جهت جمع‌آوری کمک‌های مالی ویژه بازسازی غزه درخواست شده است.

‌جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، عصر روز جمعه، مناطقی را در نوار غزه هدف حمله قرار دادند که این اقدام با پاسخ گروه‌های مقاومت در نوار غزه همراه شد.

پس از تشدید حملات موشکی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی، دیشب، در دیدار با مقامات شهرک‌های صهیونیستی اطراف باریکه غزه مدعی شد که اهداف صهیونیست‌ها از تجاوز به غزه محقق شده است و تداوم عملیات دیگر سودی ندارد.

این ادعا در حالی مطرح شد که «احسان عطایا» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان خبر داد: «وساطت‌هایی که در حال انجام است، برای نجات رژیم صهیونیستی است؛ ولی ما هیچ وساطتی را که بر حق ما در دفاع از ملت خود تأکید نداشته باشد، قبول نداریم.»

در نهایت با میانجیگری مصر، منابع خبری یکشنبه شب گزارش دادند که آتش‌بس با قبول کامل شروط جنبش جهاد اسلامی مورد موافقت قرار گرفته است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار