سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق

واشنگتن یک شرکت چینی را به صادرات فناوری آمریکایی به ایران متهم کرد

وزارت بازرگانی آمریکا یک شرکت چینی را به کمک برای انتقال تجهیزاتی با فناوری آمریکایی به ایران متهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر،  وزارت بازرگانی ایالات متحده آمریکا روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد که بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده کابل چین را به کمک به یک شرکت چینی دیگر در عرضه تجهیزات آمریکایی ارتباط از راه دور به ایران متهم کرده است و مدعی شده است که این شرکت بزرگ تولید کننده اطلاع داشته است که شرکت «زد تی ای» برای نقض قوانین مشابه صادراتی تحت تحقیقات بوده است.

 

بر اساس این گزارش، «جان ساندرمن» مدیر دفتر اداره صنعت اجرای صادرات وزارت بازرگانی آمریکا در نامه‌ای مدعی شده است که شرکت «فار ایست کیبل» از سپتامبر ۲۰۱۴ تا ژانویه ۲۰۱۶ به عنوان یک شرکت واسطه برای شرکت تجهیزات مخابراتی «زد تی ای» ایفای نقش کرده تا ایران به تجهیزات ساخت آمریکا دسترسی پیدا کند.

 

طبق این گزارش، وزارت بازرگانی آمریکا می‌گوید شرکت فار ایست کیبل علی‌رغم آن که بزرگ‌ترین تولیدکننده سیم و کابل است، قراردادی به ارزش 164 میلیون دلار با شرکت تجهیزات مخابراتی زد تی ای یا ژونگ ژینگ در شنژن چین برای خرید تجهیزات مخابراتی امضا کرده است.

 

وزارت بازرگانی آمریکا مدعی است که شرکت فار ایست کیبل بر اساس قراردادی که با زد تی ای داشته است، تجهیزاتی را به ایران منتقل کرد است که با فناوری آمریکایی ساخته شده است و 18 مورد قوانین آمریکا را نقض کرده است.

 

این اولین بار نیست که مقام‌های آمریکایی شرکت‌های خارجی به ویژه شرکت‌های چینی را به دلیل همکاری با ایران هدف قرار می‌دهند و برخی از آن‌ها را در لیست تحریم‌های شدید قرار می‌دهند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار