کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واشنگتن: ایالات متحده مایل به مذاکره با ایران است

مقام ارشد شورای امنیت ملی آمریکا با بیان اینکه چرخ سانتریفیوژ‌ها در ایران در چرخش است، گفت آمریکا سعی دارد از مسیر دیپلماتیک «جلوی دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را بگیرد.»
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 12
کد خبر: ۲۴۹۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات استراتژیک در شورای امنیت ملی آمریکا گفت ایالات متحده مایل است که در مسئله هسته‌ای ایران، راهکار مذاکره را برای حل‌وفصل مناقشات در پیش گیرد.

کربی در حاشیه اجلاس سران ناتو در واشنگتن گفت: «می‌دانیم که چرخ سانتریفیوژ‌ها در ایران می‌چرخد. رئیس‌جمهور جو بایدن به وضوح گفته است که اجازه نمی‌دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. واضح است که ترجیح می‌دهیم از راه دیپلماسی به این هدف دست یابیم.»

کربی این اظهارات را در حالی مطرح کرد که به اذعان رسانه متبوع خبرنگار حاضر در مصاحبه، ایران بار‌ها اعلام کرده است به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و آن را مغایر با سیاست‌های کلی خود می‌داند.

این مقام آمریکایی ضمن طرح این ادعا که ایالات متحده مایل به مذاکره است، با بیان اینکه در حال حاضر چنین راه دیپلماتیکی وجود ندارد، گفت: «در آینده نزدیک، مسیری برای رسیدن به مذاکره درباره توافق هسته‌ای نمی‌بینم.»

کربی همچنین مدعی شد واشنگتن انتظار ندارد با روی کار آمدن «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران، تغییری در رفتار تهران در زمینه هسته‌ای و تمایل به مذاکره اتفاق بیافتد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر