حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

پشت‌پرده کمک‌های میلیارد دلاری ریاض به اسلام آباد چیست؟

به دنبال کسری بودجه 18 میلیارد دلاری پاکستان، ریاض متعهد شده 12 میلیارد دلار کمک مالی به اسلام آباد داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 15
کد خبر: ۱۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال سفر عمران‌خان، نخست وزیر پاکستان به عربستان (18 سپتامبر) توافق شده بود ریاض 12 میلیارد کمک مالی به اسلام‌آباد جهت جبران کسری بودجه داشته باشد.


ماه گذشته (29 آبان)، بانک مرکزی پاکستان دریافت 1 میلیارد دلار از این توافق را تائید کرد. امروز(24 آذر) هم این مقامات اسلام آباد وصول یک میلیارد دیگر از توافق انجام شده با ریاض را تائید کردند.


عربستان‌سعودی پیش از این نیز با وام های خود به اقتصاد پاکستان کمک کرده است به عنوان مثال، سال 2014 ریاض وام یک میلیارد و 500 میلیون دلاری برای تقویت ارزش برابری روپیه پاکستان به این کشور داد.


به نظر می رسد کمک های اقتصادی صورت گرفته به اسلام آباد از سوی ریاض به دلیل نقش پاکستان در برقراری امنیت مرزهای عربستان و همچنین استفاده حداکثری مقامات سعودی از جایگاه این کشور در معادلات منطقه ای نحوه باشد. از سوی دیگر حضور آزادنه برخی گروه های تروریستی در پاکستان مثل انصار الفرقان که عمدتا توسط عربستان برای اقدامات تروریستی حمایت می شوند، دلیل دیگریست که مقامات ریاض را متقاعد به حمایت مالی از عربستان کرده است.


کسری بوجه 18 میلیارد دلاری که می توان از آن به عنوان یک بحران اقتصادی نام برد، مقامات اسلام آباد را چند سالی است به فکر استقراض از صندوق بین المللی پول، چین و عربستان انداخته است.


ارسال نظر
آخرین اخبار