قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

انفجار سومین تانکر سوخت هم در کوبا / بدترین فاجعه نفتی کوبا در چند ۱۰ سال اخیر

انفجار سومین تانکر سوخت هم در کوبا / بدترین فاجعه نفتی کوبا در چند ۱۰ سال اخیر الجزیره گزارش داد که سومین تانکر سوخت هم در بندر ماتانزاس کوبا منفجر شده و بدترین فاجعه نفتی در ده‌ها سال گذشته کوبا رقم خورده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، سومین مخزن حاوی سوخت هم در بندر ماتانزاس کوبا دچار حریق شده و منجر شده است. این بندر اصلی‌ترین ترمینال نفتی در کوبا به شمار می‌رود و دلیل آتش گرفتن این مخزن نشت نفت در حال سوختن دو مخزن قبلی به آن بوده که حالا منجر به وقوع بدترین فاجعه نفتی طی چند ده سال گذشته در کوبا شده است.

در حال حاضر مکزیک و ونزوئلا در حال کمک به کوبا برای اطفاء حریق هستند.

ماریو سابینس، فرماندار بندر ماتانزاس که در 100 کیلومتری هاوانا پایتخت کوبا واقع شده می‌گوید: با اینکه توانسته بودیم پیشرفت‌هایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در اطفاء حریق داشته باشیم، اما دوباره شاهد گسترش آتش‌سوزی هستیم. چهارمین مخزن نیز در معرض آتش قرار گرفته اما هنوز شعله‌ور نشده است.

سابینس گفته که خطری که قبلا نسبت به آن هشدار داده بودیم با رسیدن به آتش مخزن دوم به مخزن سوم‌ اتفاق افتاده است.

مقامات محلی به ساکنین مناطق اطراف هشدار داده‌اند که باید در خانه‌ها بمانند و از ماسک استفاده کنند. دود ناشی از شعله‌ور بودن مخازن نفتی در ماتانزاس با فاصله 100 کیلومتر از هاوانا قابل مشاهده است.

مقامات محلی می‌گویند: دود ناشی از سوخت این مخازن حاوی دی اکسید سولفور، اکسید نیتروژن، مونواکسید کربن و دیگر گازهای سمی است. در این مسیر یک آتش‌نشان جان خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از دست داده و هنوز 17 نفر ناپدید هستند. روز یکشنبه هم دومین مخزن دچار آتش‌سوزی شده بود.

این آتش‌سوزی روز جمعه و در پی برخورد صاعقه با یکی از مخازن آغاز شده بود.

گفته می‌شود: میگوئل دیاز-کانل، رئیس‌جمهور کوبا، به صورت دائم در محل این حادثه حضور داشته که نشان می‌دهد چقدر این اتفاق می‌تواند برای کوبا از نظر سیاسی و اقتصادی مهم باشد. از سوخت موجود در این مخازن برای تامین برق کوبا استفاده می‌شد و ماتانزاس اصلی‌ترین بندر واردات سوخت و ذخیره‌سازی نفت سنگین کوبا به شمار می‌رود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار