گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند!

ماجرای ضرب و شتم تکنسین اورژانس در کرمانشاه + عکس

ماجرای ضرب و شتم تکنسین اورژانس در کرمانشاه + عکس سخنگوی سازمان اورژانس کشور توضیحاتی درباره ضرب و شتم یکی از تکنسین‌های اورژانس از سوی همراهان یک بیمار در کرمانشاه ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر مجتبی خالدی دراین‌باره گفـت: حوالی ساعت ۳:۱۰ بامداد روز عاشورا از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۵، وقوع یک فقره تصادف در محور سرپل‌ذهاب به کرند غرب به اورژانس اطلاع داده شد که در پی آن تکنسین‌های پایگاه فوریت‌های پزشکی کرند غرب و سرپل‌ذهاب به محل اعزام شده و مصدومان حادثه ترافیکی را به بیمارستان شهدای سرپل‌ذهاب منتقل کردند.

وی با بیان اینکه یکی از مصدومان نیاز به خدمات تخصصی‌تر و اعزام به شهرستان کرمانشاه را داشت، گفت:‌در همین راستا نیز هماهنگی‌های لازم برای اعزام این فرد انجام شده اما در حین اعزام بیمار، همراهان وی اصرار کردند که حتماً باید سه نفر از آنان با آمبولانس و همراه با بیمار به کرمانشاه اعزام شوند. اما با توجه به اینکه قوانین اورژانس اجازه حمل بیش از یک نفر همراه را به تکنسین‌ها نمی‌دهد، آنان با این درخواست مخالفت کردند و آمبولانس نیز شروع به حرکت کرد.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: آمبولانس در حال حرکت بود که همراهان بیمار در میانه راه اقدام به سد کردن مسیر تردد آمبولانس کرده و با پیاده شدن از خودروی خود با تکنسین‌های اورژانس درگیر شدند که این درگیری باعث شکسته شدن بینی و پارگی ابرو و لب یکی از تکنسین‌های اورژانس شد.

خالدی با بیان اینکه شکایتی در این خصوص از سوی اورژانس ثبت شده است، گفت:‌ این موضوع از طریق مراجع قضایی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل‌ذهاب تحت پیگیری است./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار