احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

«عرب‌های صهیونیست‌شده» بیشتر از خودِ صهیونیست‌ها سنگ آن‌ها را به سینه می‌زنند

روزنامه الشرق نوشت: امروز ما شرایط شرم‌آوری را تجربه می‌کنیم زیرا «عرب‌های صهیونیست شده» به فکر قدسی کاملا یهودی‌ هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر ، پایگاه اینترنتی روزنامه قطری الشرق در مقاله‌ای نوشت: به همه کسانی که بر طبل جنگ می‌کوبند و با گرفتن رشوه زمینه را برای اجرای معامله قرن و نابودی مسئله فلسطین فراهم می‌سازند، تسلیت می‌گوییم.

در ادامه این مقاله آمده است: جمعه ۲۱ ژوئن روز تاریخی و زمانی دقیق و تعیین‌کننده در منطقه خاورمیانه بود. «عرب‌های صهیونیست شده» تسلیت‌های گرم ما را پذیرا باشند؛ «عرب‌های صهیونیست شده» کسانی هستند که مایک ایونس، موسس و رئیس مرکز میراث صهیونیسم در نیویورک چندی پیش درباره آن‌ها گفت: «آن‌ها بیشتر از ما صهیونیست هستند!. آن‌ها با شور و شوق بیشتری نسبت به ما از اشغالگری دفاع می‌کنند!».

 

گرم‌ترین تسلیت‌های ما را باید کسانی بپذیرند که طبل جنگ را به صدا درآوردند تا زمینه را برای اجرای معامله قرن فراهم سازند؛ معامله قرنی که زمینه اجرای آن در نشست بحرین فراهم می‌شود. بنابراین باید برای ایجاد اسرائیل بزرگ و نابودی فلسطین رشوه پرداخت شود و سیاست‌هایی همچون دادن اقامت به صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی عملی شود؛ سیاست‌هایی که همه جریان‌های فلسطینی با آن مخالفند. راهبردی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز به کار گرفته اجرای آخرین مرحله ایجاد کشور یهود (به زعم خود) است که تئودور هرتسل، متفکر صهیونیست برای آن برنامه‌ریزی و در کتاب خود با عنوان «کشور یهودی» مطرح کرده بود.

 

کتاب وی در شهر بازل سوئیس سال ۱۸۹۷ به چاپ رسید و داوید بن گوریون، اولین نخست‌وزیر اسرائیل تلاش کرد تا کتاب و برنامه‌های هرتسل را با همه جزئیات آن به اجرا درآورد. بنابراین در زمان‌هایی مشخص برای اجرای برنامه‌های ایجاد کشوری ساختگی به نام اسرائیل برنامه ریزی و اقدام شد. از کنفرانس لندن سال ۱۹۰۷ گرفته تا وعده بالفور سال ۱۹۱۷، سپس تأسیس رژیم اسرائیل سال ۱۹۴۷، سپس مجهز کردن این رژیم به سلاح هسته‌ای فرانسوی سال ۱۹۵۷. برنامه بعدی فائق آمدن و چیره شدن بر قدرت‌های نظامی عربی بود که در سال ۱۹۶۷ محقق شد به طوری که سال ۱۹۷۷ انور سادات به کنست وارد و مصر به عنوان کشوری بی طرف معرفی شد. اخیرا نیز در سال ۲۰۱۷ قدس به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخته شد!. بنابراین باید سال ۲۰۲۷ منتظر مسئله تازه‌ای از سوی صهیونیست‌ها باشید! زیرا شماره هفت رمز شمعدان صهیونیستی است و همه اقدامات اسرائیل از شماره‌های هفت یکی پس از دیگری محقق شده است. (۱۸۹۷-۱۹۰۷-۱۹۱۷-۱۹۴۷-۱۹۵۷-۱۹۶۷-۱۹۷۷-۲۰۱۷ و ۲۰۲۷)

 

در ادامه مقاله آمده است: بنابراین امروز ما شرایط شرم آوری را تجربه می‌کنیم زیرا می‌بینیم که «عرب‌های صهیونیست شده» به فکر قدسی کاملا یهودی‌سازی شده هستند. این در حالی است که قدس متعلق به همه ادیان است. جالب است که «عرب‌های صهیونیست شده» می‌خواهند از نشست بحرین نتیجه بگیرند و در انتظار راه حل هستند! آنها مانند شیاطینی خون آشام خون ملت‌های یمن، لیبی، سوریه، عراق را می‌مکند و با سرنوشت ملت‌های تونس، الجزایر و سودان بازی می‌کنند.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر