بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق

انگلیس: روسیه نیروی جدیدی برای پشتیبانی از عملیات اوکراین ایجاد کرده است

انگلیس: روسیه نیروی جدیدی برای پشتیبانی از عملیات اوکراین ایجاد کرده است رکن اطلاعاتی ارتش انگلیس در ادعایی جدید از ایجاد تشکیلات بزرگ جدید نیروی زمینی توسط ارتش روسیه برای پشتیبانی از عملیات این کشور در اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، انگلیس سه‌شنبه (دهم اوت) مدعی شد که روسیه «تقریباً به طور قطع» یک تشکیلات بزرگ جدید نیروی زمینی برای پشتیبانی از عملیات خود در اوکراین ایجاد کرده است.

 

وزارت دفاع انگلیس در بولتن روزانه اطلاعاتی خود در توییتر اعلام کرد این یگان به نام سپاه سوم ارتش در خارج از شهر مولینو در شرق مسکو پایتخت روسیه مستقر است.

 

در ادامه این به روز رسانی همچنین آمده که فرماندهان روس همچنان با «اولویت‌های عملیاتی در رقابت» برای تقویت حمله خود در منطقه شرقی دونباس و همچنین تقویت دفاع خود در برابر ضدحمله‌های طرف اوکراینی در جنوب این کشور  روبرو هستند.

 

رکن اطلاعاتی ارتش انگلیس شنبه (ششم اوت) هم ادعا کرده بود که جنگ اوکراین در آستانه ورود به مرحله جدیدی است و بیشتر نبردها به یک جبهه تقریباً ۳۵۰ کیلومتری در جنوب غربی از نزدیکی زاپروژیا تا خرسون و به موازات رودخانه دنیپر کشیده شده است.

 

 وزارت دفاع انگلیس در توییتر اعلام کرد که نیروهای روسیه تقریباً به طور قطع در حال تجمع در جنوب اوکراین هستند که یا یک ضد حمله را پیش‌بینی می‌کنند یا در حال آماده‌سازی برای حمله احتمالی هستند. به ادعای انگلیس، کاروان‌های طولانی کامیون‌های نظامی روسیه، تانک‌ها، توپخانه کششی و سایر سلاح‌ها همچنان از منطقه دونباس اوکراین دور می‌شوند و به سمت جنوب غربی می‌روند.

 

در این به روز رسانی ادعا شده بود که «گروه‌های تاکتیکی گردان (BTG) که بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نیرو را شامل می‌شود، در کریمه مستقر شده‌اند و تقریباً به طور قطع برای پشتیبانی از نیروهای روسی در منطقه خرسون استفاده خواهند شد».

 

 کاخ الیزه فرانسه شامگاه سه‌شنبه از گفت‌وگوی تلفنی «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه و «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس خبر داد. بر اساس اعلام کاخ الیزه، ماکرون و جانسون تاکید کردند که تا زمانی که ضرورت داشته باشد، حمایت از اوکراین ادامه خواهد یافت.

 

روسیه از پنجم اسفند گذشته (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن» و «نازی‌زدایی» اوکراین اعلام کرد.

 

روسیه بارها درباره توسعه ناتو در اروپا به ویژه مرزهای خود هشدار داده است. روسیه بر این باور است که  به دلیل سیاست خصمانه و روس‌هراسی بحران کنونی اوکراین روی داده است. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار