چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

روسیه: از مذاکره با اوکراین راضی هستیم

روسیه: از مذاکره با اوکراین راضی هستیم رئیس هیئت مذاکره کننده روسیه پس از پایان مذاکرات با اوکراین در ترکیه گفت که روند مبادله هزار اسیر از طرفین به‌زودی آغاز می‌شود و مسکو درخواست کی‌یف را برای نشست سران دو کشور بررسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 16
کد خبر: ۲۷۸۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع آگاه در وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که نشست هیئت‌های روسیه و اوکراین در استانبول پس از حدود دو ساعت به پایان رسید.

«ولادیمیر مدینسکی» رئیس هیئت مذاکره کننده روسیه در نشست خبری پس از پایان مذاکرات استانبول گفت: مذاکرات بین هیئت‌های روسیه و اوکراین در استانبول به پایان رسید. هیئت روسی از نتایج مذاکرات با طرف اوکراینی راضی است.

وی افزود: مسکو و کی‌یف توافق کردند که دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در مورد آتش‌بس به تفصیل ارائه دهند. روسیه و اوکراین به زودی روند مبادله اسرا بر اساس اصل هزار اسیر در مقابل هزار اسیر را اجرا خواهند کرد.

مدینسکی تصریح کرد: کی یف درخواست نشست سران دو کشور را مطرح کرد؛ این پیشنهاد را مورد توجه قرار دادیم.

رئیس هیئت کی‌یف در مذاکرات استانبول هم گفت: در مورد مسائل مربوط به آتش‌بس و تبادل اسرا گفتگو کردیم و به زودی دستور کار دور بعدی مذاکرات اعلام می‌شود.

وزیر دفاع اوکراین هم تأکید کرد: در مذاکرات استانبول درباره آتش بس و همچنین تماس و دیدار پوتین و زلنسکی گفتگو کردیم.

خبرنگار ریانووستی اعلام کرد که هیئت روسیه سالن مذاکره با هیئت اوکراینی را پس از پایان مذاکرات ترک کرده و مشخص نیست که آیا امروز استانبول را ترک خواهد کرد یا خیر.

خبرگزاری تاس هم به نقل از یک منبع روسی گزارش داد که هیچ سقف زمانی مشخصی بین روسیه و اوکراین برای ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادات مربوط به آتش بس وجود ندارد./دیده بان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار