واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه

تعطیلی آژانس یهود در روسیه قطعی شد

یک مقام ارشد آژانس یهود خبر داد که این سازمان توقف فعالیت‌های خود در خاک روسیه را اعلام خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام ارشد آژانس یهود به روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» خبر داد که آژانس یهود تصمیم خود مبنی بر توقف فعالیت‌هایش در خاک روسیه را اعلام خواهد کرد.

بنابر گزارش عصر امروز (چهارشنبه) پایگاه «عرب۴۸» به نقل از جروزالم پست، فعالیت آژانس یهود پس از تعطیلی از طریق تلفن‌همراه و اینترنت انجام خواهد شد.

طبق گزارش این رسانه، صبح امروز، نشستی در ساختمان مرکزی آژانس یهود در قدس اشغالی برگزار شده و در این جلسه انتقال فعالیت‌های این سازمان به اراضی اشغالی مطرح شده است که این بدان معناست فعالیت این آژانس به منظور تشویق یهودیان روسیه برای مهاجرت به اراضی اشغالی به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

در ادامه این گزارش همچنین آمده است که این تصمیم پس از گفت‌و‌گوی تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی درباره آژانس یهود اتخاذ شده است.

یکی از مقامات ارشد آژانس یهود به جروزالم پست در این خصوص گفت: «آژانس یهود در زمینه هر آنچه به مهاجرت اسرائیل مربوط می‌شود، از طریق اینترنت یا تلفن‌همراه فعالیت خواهد کرد. مشکل این است که راهی برای تشویق به مهاجرت به اسرائیل در کار نخواهد بود.»

چندی پیش، وزارت دادگستری روسیه از یکی از دادگاه‌های این کشور خواست تا فعالیت‌های آژانس یهود در این کشور را متوقف کند؛ زیرا مدارکی وجود داشت که نشان ‌می‌داد که این آژانس قوانین کشور روسیه را نقض کرده است. در پی اعلام این امر، یک هیأت صهیونیستی پنجم مرداد ماه (۲۷ ژوئیه) برای بررسی موضوع آژانس یهود «سخنوت» به مسکو سفر کرد.

کابینه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که بنا به دستور «یائیر لاپید» نخست وزیر این رژیم و با هماهنگی مسئولان روسی، این هیأت عازم مسکو شد تا نشست‌هایی را با مقامات روسیه در خصوص بحران بر سر فعالیت آژانس یهود برگزار کند.

روابط رژیم صهیونیستی با روسیه، بعد از جنگ مسکو و کی‌یف رو به تیرگی گذاشت. موضع تل‌آویو در مخالفت با روسیه و در قالب اظهارات یائیر لاپید نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات کابینه در راستای حمایت از اوکراین، نارضایتی‌های مسکو را افزایش داد./فارس

ارسال نظر