دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

هشدار تند خواهر رهبر کره شمالی به سئول

خواهر رهبر کره شمالی با ادعای اینکه شیوع ویروس کرونا در کشورش توسط «دشمنان جنوبی» آغاز شد، هشدار داد به‌دلیل این کار باید مقامات سئول را «ریشه‌کن» کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۶۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «کیم یو جونگ» خواهر رهبر کره شمالی بامداد پنجشنبه درباره انتشار ویروس «کووید-۱۹» در کشورش توسط دولت همسایه جنوبی هشدار داد.

 

خانم کیم که دست راست «کیم جونگ اون» و معاون اداره تبلیغات و اطلاع رسانی کره شمالی محسوب می‌شود، ادعا کرد شیوع ویروس کرونا در این کشور توسط بروشورهای آلوده که توسط «دشمنان در کره جنوبی» ارسال شده بود، آغاز گردید.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، وی با بیان اینکه اقدام تلافی‌جویانه شدیدی علیه «جنایات سئول» باید انجام شود، تهدید کرد که اگر مقامات کره جنوبی به انتشار ویروس‌ها در کره شمالی ادامه دهند، «ریشه‌کن» خواهند شد.

 

خانم کیم طی سخنرانی در نشست ملی اقدامات ضد همه‌گیری، گفت برادرش (رهبر کره شمالی) در زمان همه‌گیری ویروس کرونا دچار تب بسیار بالایی شده بود.

 

او در اظهاراتش توضیح داد: «با وجود اینکه اقدامات واکنشی زیادی در حال بررسی است، اما باید پاسخ تلافی‌جویانه قوی انجام شود. اگر دشمن به اقدامات خطرناکی که می‌تواند ویروس را وارد جمهوری ما کند ادامه دهد، ما نه تنها با ریشه‌کنی ویروس، بلکه مقامات کره جنوبی نیز پاسخ خواهیم داد».

 

پیش از وی اما رهبر کره شمالی طی سخنرانی در همان مراسم اعلام کرد که کره شمالی توانسته ویروس کرونا را شکست دهد و دیگر نیازی به رعایت شیوه‌نامه‌های مخصوص بهداشتی نیست.

 

به نوشته یونهاپ، خبرگزاری دولتی کره شمالی به نقل از کیم گزارش داد: «او به طور رسمی پیروزی در کمپین اضطراری ضد همه‌گیری برای از بین بردن ویروس کرونای جدید که به قلمرو ما نفوذ کرده بود، و حفاظت از جان و سلامت مردم را اعلام کرد».

 

تنش‌ها بین پیونگ‌یانگ و سئول در حالی رو به افزایش گذاشته که پیشتر نمایندگی دائم کره شمالی در سازمان ملل هشدار داد هیچ کسی حق ندارد از این کشور به دلیل استفاده از حق دفاع از خود با تسلیحات اتمی، انتقاد کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده