ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

ابراز نگرانی آمریکا از آزمایش موشکی احتمالی پیونگ‌یانگ

یک مقام آمریکایی مدعی شد همزمان با سفر معاون رئیس‌جمهور آمریکا به توکیو و سئول، پیونگ یانگ قصد انجام آزمایش هسته‌ای دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد دولت آمریکا مدعی شد احتمال دارد کره شمالی همزمان با سفر «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا، به ژاپن و کره جنوبی، آزمایش هسته‌ای انجام دهد.

 

به گزار یونهاپ، این مقام آمریکایی همچنین هشدار داد که کره شمالی در صورت آزمایش هسته‌ای با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد و افزود: «این امکان وجود دارد و ما پیشتر هم گفته بودیم که کره شمالی در حال آماده شدن برای انجام آزمایش هسته‌ای است. ما به صراحت اعلام کرده‌ایم که چنین آزمایشی منجر به اقدامات بیشتر واشنگتن خواهد شد.»

 

او همچنین با بیان آنکه اقدامات پیونگ یانگ در راس محور‌های مذاکره کامالا هریس با مقامات ژاپن و کره جنوبی خواهد بود، بار دیگر تاکید کرد: «ما به شفافیت بیان کردیم که تا چه حد نگران اقدمات تحریک‌آمیز هستیم و آزماش هسته‌ای هم در این دسته قرار می‌گیرد.»

 

کامالا هریس قصد دارد در سفری ۴ روزه به ژاپن و کره جنوبی برود، او در راس یک هیئت آمریکایی برای شرکت در مراسم تشییع «شینزو آبه» نخست‌وزیر سابق ژاپن، این سفر را انجام خواهد داد. این اولین سفر هریس به توکیو و سئول پس از روی کار آمدنش خواهد بود.

 

هریس خود در یک نشست خبری تلفنی گفت که روز پنجشنبه برای دیدار با «یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره جنوبی، وارد سئول خواهد شد. علاوه بر یون، هریس قرار است با «هان داک سو» نخست‌وزیر کره جنوبی، نیز دیدار کند که رهبری هیئت کره جنوبی را در مراسم خاکسپاری آبه بر عهده خواهد داشت.

 

در سال‌های اخیر به ویژه در سال جاری میلادی پیشرفت‌های هسته‌ای و تسلیحاتی کره شمالی، آمریکا و بسیاری از متحدانش را نگران کرده است و واشنگتن تلاش دارد با تحمیل تحریم‌های گسترده مانع از گسترش توانایی تسلیحاتی پیونگ یانگ در زمینه هسته‌ای شود.

 

پیشتر از این، هفته گذشته «کیم گان» نماینده ویژه در امور صلح و امنیت شبه جزیره کره، در دیدار با «سونگ کیم» همتای آمریکایی خود، با تکرار ادعا‌های مقامات غربی، فعالیت‌های هسته‌ای اخیر کره شمالی را تهدیدی جدی برای جهان قلمداد و تاکید کرد در صورت آزمایش‌های بعدی هسته‌ای در پیونگ یانگ به این اقدامات پاسخ خواهد داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار