گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند!

اسماعیلی: تعیین زمان دادگاه «نجفی» تا ۲ روز آینده

سخنگوی قوه قضائیه گفت: ظرف یکی ،دو روز آینده مهلت تعیین شده برای وکلای پرونده شهردار اسبق تهران به پایان می‌رسد و زمان برگزاری دادگاه اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 26
کد خبر: ۱۴۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی، در رابطه با تعیین زمان برگزاری دادگاه محمدعلی نجفی شهردار اسبق تهران گفت: این پرونده در حال بررسی است و همین یکی دو روز آینده و شاید تا پایان هفته، مهلت 10 روزه به اتمام می‌رسد.

 

وی افزود: این مهلت ۱۰ روزه برای وکلای متهم و وکلای اولیای دم جهت اظهارنظر در مورد ایرادات احتمالی در کیفرخواست است که با پایان یافتن این مدت، دادگاه در اسرع وقت زمان رسیدگی را معین خواهد کرد و رسیدگی انجام خواهد شد.

 

اسماعیلی در پاسخ به اینکه آیا موارد جدیدی در این پرونده مطرح شده است یا خیر، گفت: پرونده مطلب جدیدی ندارد و همان کیفرخواستی است که به دادگاه ارسال شده است.

 

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد:بنابراین هنوز زمانی برای رسیدگی به پرونده تعیین نکرده‌ایم علت هم طی فرایند قانونی، تعیین وقت است و قبل از آ‌نکه دادگاه بخواهد تعیین وقت کند اصحاب پرونده و وکلای آنها به موجب قانون مهلتی برای مطالعه کیفرخواست دارند و اگر ایرادی در کیفرخواست بود می‌توانند در این مهلت تعیین شده اعلام کنند.

 

وی ادامه داد: بنابراین بعد از پایان مدت، دادگاه در اسرع وقت و با رعایت ضوابط و مقررات، زمان رسیدگی را اعلام می‌کند و جلسه دادرسی انجام خواهد شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار