مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

نفتکش ایران نفت توقیف‌شده خود توسط آمریکا را باز پس گرفته و یونان را ترک می‌کند

نفتکش ایران نفت توقیف‌شده خود توسط آمریکا را باز پس گرفته و یونان را ترک می‌کند بارگیری نفت توقیف شده ایران در یونان با حکم دادگاه این کشور پایان یافته و نفتکش ایران یونان را ترک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 16
کد خبر: ۱۴۷۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از رویترز، یک نفت‌کش با پرچم ایران محموله نفتی را که آمریکا توقیف کرده بود باز پس گرفته و یونان را ترک می‌کند.

 

توقیف نفت‌کش ایرانی لانا باعث شد مقامات ایران در ماه مه دو نفت‌کش یونانی را در خلیج‌فارس توقیف کنند که هنوز آزاد نشده‌اند.

 

آمریکا در ماه آوریل نفتکشی با نام آیس‌انرژی را برای نگه‌داشتن نفت لانا اجاره کرده بود.

 

بخشی از نفت ایران به این نفت‌کش منتقل شد و قبل‌از اعلام حکم دادگاه یونان مبنی‌بر بازگرداندن این محموله نفتی به ایران، قرار بود این نفت‌کش به سمت آمریکا حرکت کند.

 

طبق گفته منابع، بارگیری این نفت در نفت‌کش ایران تکمیل‌شده است.

 

سفارت ایران در آتن در دوازدهم ماه اوت اعلام کرد این نفکش پس‌از تکمیل بارگیری به سمت ایران حرکت خواهد کرد.

 

نفت‌کش لانا به مدت 2 ماه در آب‌های جزیره اویا در یونان در نزدیکی شهر کاریستوس توقیف بود و پس‌از اعلام حکم دادگاه مبنی‌بر آزادسازی نفت ایران، به بندر پیرائوس یدک کشیده شد.

 

لانا از اواخر ماه گذشته میلادی در این بندر لنگر انداخته‌است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار