ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اردوغان: جایگاه ترکیه را در جهان ارتقا دادیم

اردوغان: جایگاه ترکیه را در جهان ارتقا دادیم رئیس‌جمهور ترکیه ضمن تاکید بر این که آنکارا منافعش را بدون ترس در جهان دنبال می‌کند، گفت کشورش نسبت به ۲۱ سال پیش دموکراتیک‌تر و آزادتر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 16
کد خبر: ۱۴۷۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز گذشته (دوشنبه) در اجتماع فراگیر با سران حزب عدالت و توسعه، گفت که ترکیه از منافع ملی خود در همه سطوح دفاع و نتایج ملموسی در این زمینه کسب می‌کند.

 

 ​اردوغان در جشن بیست و یکمین سالگرد تاسیس حزب عدالت و توسعه که ریاست آن را برعهده دارد، ضمن ابراز مباهات و خوشحالی، تاکید کرده که ترکیه نسبت به ۲۱ سال پیش دموکراتیک‌تر و آزادتر شده است.

 

وی در ادامه توضیح داد که ترکیه بدون ترس، از منافع ملی خود در همه سطوح از جمله در سازمان ملل و ائتلاف نظامی ناتو دفاع می‌کند و با دیپلماسی موثر به نتایج می‌رسد.

 

رئیس‌جمهور ترکیه خاطرنشان کرد: «حزب عدالت و توسعه که ۲۱ سال است به امید مردم تبدیل شده، بدون خدشه‌دار کردن ارزش‌های بنیادین و مبانی ثابت، راه خود را ادامه خواهد داد».

 

اردوغان در پایان مدعی شد: ترکیه امروز نسبت به قبل از سال ۲۰۰۲ در همه سطوح از جمله اقتصاد، آموزش، صنعت، بهداشت، صنایع نظامی و انرژی، صلح‌آمیزتر و پیشرفته‌تر شده است.

 

وی روز شنبه این هفته نیز طی سخنرانی در مراسم افتتاح تعدادی از پروژه‌های خدماتی، بر تلاش آنکارا برای تامین انرژی در این کشور تاکید کرده و مدعی شده بود: «ما جایگاه ترکیه را از طریق روابط دیپلماتیکی که ایجاد کرده‌ایم، ارتقا دادیم. حالا ما به‌جای تماشای رویدادها از روی سکوها، به بحران‌ها ورود می‌کنیم و راه‌حل‌هایی را در خصوص آن‌ها توسعه می‌دهیم و می‌توانیم حتی طرف‌های متخاصم را گرد هم بیاوریم».

 

اردوغان همان روز، در بیانیه خود به مناسبت سالگرد تاسیس حزب عدالت و توسعه گفته بود: «وقتی امروز به گذشته نگاه می‌کنیم، با خوشحالی متوجه می‌شویم که یک کارزار دموکراتیک و روندی توسعه‌محور یک قرنی را طی ۲۰ سال انجام پیش بردیم. ما مصمم هستیم که حزب عدالت و توسعه را بار دیگر به حزب پیروز پای صندوق‌های رای انتخاباتِ ریاست‌جمهوری و پارلمانی تبدیل کنیم؛ انتخاباتی که قرار است در سال ۲۰۲۳ برگزار شود»./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار