واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

اردوغان: جهان از نظر نظامی و سیاسی به ترکیه احترام خواهد گذاشت

رئیس جمهور ترکیه گفت: ما ترکیه‌ای را می‌سازیم که جهان از نظر سیاسی، دیپلماتیک و نظامی به آن احترام بگذارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 20
کد خبر: ۱۴۷۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور ترکیه شنبه شب گفت که ترکیه را از نظر نظامی و سیاسی به حدی ارتقا می‌دهد که جهان به آن احترام گذارد.

به گزارش شبکه خبری «تی‌آر‌تی»، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه «ما ترکیه‌ای را می‌سازیم که جهان از نظر سیاسی، دیپلماتیک و نظامی به آن احترام بگذارد» گفت، «ما از منافع خود قاطعانه محافظت می‌کنیم. من از اوکراین و روسیه بازدید کردم تا صلح جهانی را تضمین کنم ما در راه صلح هستیم نه در مسیر جنگ».

بر اساس نتایج یک نظرسنجی، مردم ترکیه به‌طور فزاینده‌ای بابت کاهش کیفیت و استانداردهای زندگی خود نگرانند و دچار مشکلات اقتصادی هستند. بر اساس نظرسنجی موسسه آمریکایی «گالوپ»، شمار شهروندان ترکیه‌ای که از تورم شدید و وضعیت اقتصادی کشورشان «رنج می‌برند» به رکورد ۳۹ درصد رسیده است.

گالوپ با اشاره به نظرسنجی‌های قبلی خود نوشت، از پاییز سال گذشته تا پایان سال میلادی حدود ۶ نفر از هر ۱۰ نفر در ترکیه گزارش کرده‌اند، گاهی درآمد کافی حتی برای تأمین مواد خوراکی نداشته‌اند. این میزان در مقایسه با سال ۲۰۲۰، با افزایشی ۳۵ درصدی مواجه است.

از سوی دیگر شمار شهروندان ترکیه که در پایان سال ۲۰۲۱ از معیارهای زندگی خود رضایت داشته‌اند تقریباً نصف شده و به ۳۶ درصد رسیده است. این در حالی است که شمار شهروندانی که از استانداردهای زندگی خود رضایت نداشته‌اند، در این مقطع زمانی دو برابر شده و به ۶۳ درصد رسیده است.

طبق نتایج این نظرسنجی، از هر ۱۰ شهروند ترکیه، تقریباً ۶ نفر اعتماد به دولت را از دست داده‌اند و فقط ۳۷ درصد به دولت آنکارا اعتماد دارند.

بر اساس این گزارش، دو ماه قبل اردوغان،طی سخنرانی خود در جریان شرکت در نشست مشورتی «حزب عدالت و توسعه» در استان «ازمیر» نامزدی مجدد خود را برای انتخابات ریاست جمهوری آتی این کشور اعلام و گفت که کاندیدای ائتلاف مردمی برای انتخابات آتی ریاست جمهوری ترکیه خواهد بود.

در مقابل، «انگین آلتای» معاون فراکسیون پارلمانی حزب جمهوری خواه خلق (CHP) در ترکیه، نامزدی «کمال قلیچدار اوغلو» رئیس این حزب را برای نامزدی در انتخابات آینده ریاست‌ جمهوری این کشور اعلام کرد تا رقیب اردوغان مشخص شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار