جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

امارات: نمی‌توانیم کشور خاصی را در حادثه نفتکش‌ها مقصر بدانیم

وزیر خارجه امارات تأکید کرده که ابوظبی به دلیل اینکه شواهد متقنی در دست ندارد، در حادثه‌ای که برای نفتکش‌ها در منطقه خلیج فارس اتفاق افتاده، انگشت اتهام را به سمت هیچ کشوری نشانه نمی‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۰۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 26
کد خبر: ۱۴۷۲۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات امروز (چهارشنبه) بر خلاف ادعاهای آمریکا که ایران را به دست داشتن در حادثه‌ای که برای نفتکش‌ها در خلیج فارس تأکید کرد که ابوظبی نمی‌تواند بدون شواهد، کشور خاصی را در این حادثه متهم بخواند.

بنا بر گزارش برخی منابع خبری، بن زاید گفته است: «صادقانه باید گفت که ما نمی‌تواند انگشت اتهام را به سمت کشوری بگیریم در شرایطی که هیچ شواهدی در دست نداریم».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی امارات عربی متحده که به روسیه رفته و با همتای روس خود دیدار کرده است، ادامه داد: «در این خصوص، ما به شواهدی دقیق و قانع کننده احتیاج داریم».

پیش از این شبکه «راشاتودی» در گزارشی از کنفرانس مطبوعاتی وزرای خارجه روسیه و امارات نوشته بود، بن زاید گفته است: «ما نمی‌خواهیم شاهد افزایش بیشتر تنش‌ها در منطقه خلیج [فارس] باشیم...ضمن اینکه نمی‌توانیم کشور خاصی را در خصوص حملات صورت گرفته علیه نفتکش‌ها [در این منطقه] متهم کنیم».

 

بنا بر این گزارش، وزیر امور خارجه امارات عربی متحده همچنین تأکید کرده که «اتفاقاتی که برای نفتکش‌ها در دریای عمان و [خلیج فارس] رخ داده، نتیجه اقدامی خرابکارانه بوده است».

این اظهارات امروز در شرایطی از جانب رئیس دستگاه دیپلماسی امارات مطرح شد که سایت یمنی «النجم الثاقب» اخیرا گزارش کرده بود، برخی مسؤولان حاشیه خلیج فارس با مقامات «موساد» دیدار کرده و در این جلسات بر تشکیل گروهی خرابکار توافق شده تا از آنها برای مأموریت‌هایی در اقیانوس هند و دریای عمان استفاده شود.

 

اردیبهشت ماه امسال امارات اعلام کرد چهار کشتی اماراتی، سعودی و نروژی در بندر فجیره هدف حمله قرار گرفته‌اند. مقام‌های آمریکایی در تلاش برای ایجاد فضایی ضدایرانی و با استناد به اطلاعات دریافتی از رژیم صهیونیستی، ایران را به دست داشتن در این حمله متهم کرده بودند.

 

علاوه بر این، منابع خبری پنجشنبه هفته گذشته نیز از وقوع دو انفجار مهیب در دریای عمان خبر دادند. در جریان این حادثه نفتکش «فرانت آلتر» با پرچم جزایر مارشال متعلق به نروژ که از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده و نفتکش «کوکوکا کوریجس» با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به مقصد سنگاپور، محموله «متانول» بارگیری کرده بود، با حمله مواجه شدند.

 

این حادثه درست در زمان دیدار «شینزو آبه» نخست‌وزیر ژاپن و آیت‌الله «علی خامنه‌ای» رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به وقوع پیوست و مقامات واشنگتن از جمله «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا بدون ارائه هرگونه مستندی، ایران را عامل حمله به این نفتکش‌ها جلوه دادند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار