سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا

علی علاوی با افشای فساد در دولت الکاظمی؛ مجبور به استعفاء شدم

علی علاوی با افشای فساد در دولت الکاظمی؛ مجبور به استعفاء شدم وزیر دارایی مستعفی عراق با اشاره به این‌که با بسیاری از تصمیمات دولت فعلی این کشور موافق نبوده، گفت که مجبور به استعفاء شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، عصر روز سه‌شنبه (۱۶ آگوست)، منابع رسانه‌ای عراق از استعفای «علی علاوی» وزیر دارایی این کشور از کابینه خبر دادند و با اعلام این‌که دلیل این استعفاء مشخص نیست، نوشتند که «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر نیز با این استعفاء موافقت کرده است.  

 

بر اساس این گزارش، الکاظمی، «احسان عبدالجبار» وزیر نفت عراق را به صورت موقت به عنوان سرپرست وزارت دارایی منصوب کرد.

 

به نوشته «بغداد الیوم»، علاوی، صبح امروز در یک گفت‌وگوی تلویزیونی درباره دلایل این استعفاء تصریح کرد: «من با بسیاری از تصمیمات مهم دولت فعلی موافق نبودم و به همین دلیل مجبور به استعفاء شدم».

 

وی افزود: شبکه های مخفی مقامات عالی رتبه، بازرگانان، سیاستمداران و کارمندان فاسد دولت، موجب خروج میلیاردها دلار از خزانه کشور شده‌اند. شبکه‌هایی که تحت حمایت و حفاظت احزاب سیاسی بزرگ، نمایندگان و قدرت‌های خارجی هستند.

 

وزیر دارایی مستعفی کابینه الکاظمی در ادامه جزئیات کاملی از رسوایی فساد مالی شرکت «بوابه عشتار» با بانک «الرافدین» را فاش کرد که نشان می‌دهد هیئت‌ مدیره بانک الرافدین بدون مراجعه به این وزارتخانه در میان شبهه‌های فراوان فساد، قراردادهایی را امضا کرده است.

 

علاوی با اشاره به وجود فساد در بستن قرارداد با شرکت خدمات الکترونیک بوابه عشتار برای خدمات الکترونیک گفت که پس از دریافت مدارک مناقصه از سوی سه شرکت، این مناقصه برگزار شد اما که یکی از این شرکت‌ها انصراف داد و دومی به دلیل نبود مدارک لازم، حذف شد و تنها شرکت باقی‌مانده بوابه عشتار بود.

 

وزیر دارایی مستعفی افزود که در فوریه گذشته، کمیته فنی بانک الرافدین قرارداد با بوابه عشتار منعقد شد و جلسه هیأت مدیره بانک بدون مشورت با وزارتخانه برگزار شد. امری که مستلزم مداخله فوری و درخواست منتظر ماندن برای بررسی قراردادها از سوی معاونت فناوری اطلاعات در این وزارتخانه و معاونت حقوقی شد. اما آنچه که صورت گرفت، چیزی غیر از این بود.

 

شبکه عراقی «العهد» دیروز اعلام کرده بود که، یکی از دلایل استعفای علی علاوی این است که دولت الکاظمی فساد بخش بانکی را نادیده گرفته و به آن پایان نداده است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار