اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی طالبان: امنیت مرزها تأمین است کشورهای منطقه نگران نباشند هشدار شدید فرماندهان ارشد آمریکا به هگست درباره ادامه جنگ علیه ایران حماس: تروریسم شهرک‌نشینان با حمایت مستقیم نتانیاهو ادامه دارد شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند هشدار گروسی درباره قطع کامل برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا بازگشت تدریجی دیپلمات‌های آمریکایی به سفارتخانه‌های خاورمیانه عراقچی : دانش‌آموزان مدرسه میناب به حماسه مردم ایران تبدیل شدند رویترز: جنگ علیه ایران به بن‌بست پرهزینه رسید پاسخ کوبنده مجری فاکس نیوز به ترامپ پسکوف: فعلاً برنامه‌ای برای گفت‌وگوی پوتین و ترامپ وجود ندارد

روسیه: نیروهای ویژه ارتش پیشین افغانستان در اوکراین می‌جنگند

روسیه: نیروهای ویژه ارتش پیشین افغانستان در اوکراین می‌جنگند به گفته نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان برخی از نیروهای ویژه ارتش پیشین افغانستان، در کنار ملی‌گرایان اوکراینی می‌جنگند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر «ضمیر کابلوف»، نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان گفت برخی از نیروهای ویژه ارتش پیشین افغانستان، در کنار ملی‌گرایان اوکراینی می‌جنگند.

کابلوف اضافه کرد: «برخی از این نیروهای ویژه ارتش پیشین افغانستان به داعش در عراق و سوریه پیوسته و برخی دیگر نیز ظاهرا با وعده پول «نازی‌های اوکراین» پیوستند، اما این به هیچ‌وجه با طالبان ارتباط ندارد.»

به نوشته اسپوتنیک، کابلوف به نقل از یک نماینده قرقیزستان، در کنفرانس اخیر درباره افغانستان در ازبیکستان، گفته است که تقریباً ۱۱۰۰۰۰ نیروی‌ ویژه نظام پیشین افغانستان از کشور گریخته و در انتظار ورود به ایالات متحده هستند و تاکنون آمریکا اجازه ورود به این افراد نداده است.

به گفته این دیپلمات روسی، طالبان وعده داده‌اند که شبه‌نظامیان یا تروریست‌ها را به اوکراین اعزام نخواهند کرد.

نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان همچنین گفته است که این خطر وجود دارد که چرخبال‌های ارتش پیشین افغانستان که هنگام سقوط این کشور بدست طالبان به تاجیکستان و ازبکستان منتقل شدند، به اوکراین فرستاده شوند.

کابلوف گفته است که حدود ۶۰ چرخبال و هواپیما به تاجیکستان و حدود ۴۰ الی ۵۰ چرخبال و هواپیما به ازبکستان منتقل شده‌اند و روسیه تمایلی ندارد که این تجهیزات جنگی به دست اوکراین برسد.

طالبان بارها تأکید کرده‌اند که این هواپیماها باید به افغانستان بازگردانده شوند. این گروه به کشورهای تاجیکستان و ازبیکستان نیز در این مورد هشدار داده بود.

مقام‌های ازبیکستانی اما چندی پیش گفته بودند که ده‌ها هواپیمای ارتش حکومت پیشین را به حکومت طالبان تحویل نمی‌دهند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار