العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران

بازداشت دو نفر در اسرائیل به اتهام جاسوسی

بازداشت دو نفر در اسرائیل به اتهام جاسوسی رسانه‌های عبری خبر دادند: دو فرد به اتهام جمع‌آوری اطلاعات سری از یک تأسیسات امنیتی حساس در سرزمین های اشغالی بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۶۶

به گزارش  راهبرد معاصر منابع عبری، شامگاه امروز (چهارشنبه)‌ خبر دادند که پلیس رژیم صهیونیستی، ابتدای هفته جاری، دو فرد جوان را که یکی از آن‌ها از ساکنان شمال اراضی اشغالی و یکی دیگر از ساکنان حومه قدس اشغالی بوده، به اتهام جمع‌آوری «اطلاعات محرمانه» از یک «تأسیسات امنیتی حساس اسرائیل» دستگیر کرده است.

پایگاه خبری «عرب۴۸»، شامگاه امروز (چهارشنبه)، به نقل از روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» گزارش داد این خبر پس از آن افشا شده که دادگاه «صلح» در قدس اشغالی امکان انتشار بخشی از جزئیات پرونده را داده است.

یدیعوت آحارانوت با اشاره به اینکه شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) و پلیس رژیم صهیونیستی مسئولیت پیگیری پرونده را برعهده دارند، خبر داد همچنان انتشار نام مظنونان، جزئیات تأسیسات امنیتی مذکور، شرکت طرف قرارداد با مظنونان ممنوع است و هر دو نفر پس از بازداشت اکنون در حبس خانگی به سر می‌برند.

بنابر این گزارش، یکی از این دو فرد جوان که در تأسیساتی امنیتی در شمال اراضی اشغالی به عنوان کارمند مشغول به کار بوده‌، از حدود هفت سال پیش اطلاعاتی سری را جمع‌آوری می‌کرده‌ و آن را برای نفر دوم که خویشاوند او بوده، ارسال می‌کرده و سپس اطلاعات دریافت شده نگهدای و مخفی می‌شدند.

سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی این دو فرد را به «ضربه به امنیت»، «در اختیار داشتن اطلاعاتی ممنوعه»، «جمع‌آوری اطلاعاتی محرمانه»، «تماس با یک جاسوس خارجی»، «انتقال اطلاعاتی امنیتی به خارج» و... متهم کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار