نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

برنج سفید یکی از پرخطرترین مواد خوراکی

یکی از پر مصرف‌ترین مواد غذایی در سفره ایرانی‌ها برنج فید است اما این ماده مضرات زیادی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 18
کد خبر: ۱۴۷۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، از آن جایی که برنج با انواع طعم و غذاها همخوانی دارد، بیش از هر ماده غذایی دیگری در بین مردم محبوبیت پیدا کرده است و کمتر کسی را می بینید که تمایل به خوردن برنج نداشته باشد. برنج ها با وجود محبوبیتی که دارند، عوارض جانبی را هم در پی خواهند داشت که شاید خیلی از آنها اطلاع نداشته باشید که در این قسمت توضیح خواهیم داد؛ پس با ما همراه باشید تا جدی ترین خطر زیاده روی در مصرف برنج سفید را بدانید.

 

وارد شدن آرسنیک به بدن
طبق اطلاعات موجود در صورت مصرف زیادِ برنج، آرسنیک نیز وارد بدن تان می شود که ممکن است نتایج بدی را به وجود بیاورد و به بدنتان آسیب وارد خواهد شد. از طرفی هم؛ اگر چه برنج قهوه ای آرسنیک کم تری نسبت به برنج سفید دارد؛ اما باز هم بهتر است که در مصرفِ آن زیاده روی نکنید.

 

ابتلا به سندرم متابولیک با مصرف برنج
البته که اطلاعات بیشتری مورد نیاز است؛ اما مطالعات نشان می دهند که بین مصرف برنج سفید و خطر ابتلا به سندرم متابولیک ارتباط مستقیمی وجود دارد که احتمال بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع ۲ را نیز افزایش می دهد. این شرایط شامل قند خون بالا، چربی اضافی بدن در اطراف شکم، افزایش فشار خون و سطوح غیر طبیعی کلسترول یا تری گلیسیرید است؛ همچنین ثابت شده است؛ کسانی که بیشترین برنج سفید را مصرف می کنند، ۳۰ درصد خطر ابتلا به سندرم متابولیک در آن ها بیشتر است./ایلنا

ارسال نظر