سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

جزئیات طرح تقاضای تفحص از عملکرد استانداری خراسان رضوی

جزئیات طرح تقاضای تفحص از عملکرد استانداری خراسان رضوی جزئیات طرح تحقیق و تفحص از استانداری خراسان رضوی منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 20
کد خبر: ۱۴۷۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، متن کامل طرح تقاضای تحقیق و تفحص از استانداری خراسان رضوی منتشر شد که در این طرح این سوال پرسیده شده که نحوه هزینه‌کرد اعتبارات مربوط به هزینه‌های ضروری استاندار خراسان رضوی (مبلغ 2 میلیارد و 950 میلیون تومان) در سال 1400 در استانداری خراسان‌رضوی چگونه بوده است؟

 

متن کامل طرح تقاضای تحقیق و تفحص از استانداری خراسان رضوی به شرح زیر است.

با توجه به اهمیت رعایت قانون و سلامت اداری و پاکدستی مدیریتی در استانداری خراسان رضوی و همچنین نحوه توزیع اعتبارات، عدم سوء استفاده از جایگاه و مقام، جلوگیری از تخلفات اداری و مالی، ضعف و قوت عملکرد استانداری و ... و با عنایت به جایگاه نظارتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تحقیق و تفحص از استانداری خراسان رضوی انجام می‌شود.

 

موضوع اصلی تحقیق و تفحص: با توجه به دستورالعمل اجرایی شرایط عمومی و اختصاصی نحوه انتخاب و انتصاب فرمانداران و بخشداران (مصوبه شماره 578606 مورخ 1395.4.1 شورای عالی اداری)، میزان رعایت یا تخلف از این دستورالعمل قانونی در انتصابات فرمانداران و بخشداران استانداری خراسان‌رضوی چگونه بوده است؟ با توجه به دستورالعمل اجرایی نحوه انتخابات و انتصاب مدیران حرفه‌ای (مصوبه شماره 579095 مورخ 1395.4.1 شورای عالی اداری)، میزان رعایت یا تخلف از این دستورالعمل قانونی در انتصاب معاونین، مدیران‌کل، معاونین مدیرکل و ... در استانداری خراسان رضوی چگونه بوده است؟

 

استانداری خراسان رضوی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

2- طبق قانون منع بکارگیری بازنشستگان، استفاده از افراد بازنشسته در دستگاه‌های اجرایی به ویژه در پست‌های مدیریتی تمام‌وقت ممنوع می‌باشد. میزان رعایت این قانون در استانداری خراسان رضوی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

3- نحوه توزیع و محل هزینه کرد 8 میلیارد تومان پرداختی وزارت کشور به استانداری خراسان رضوی در سال 1400 بابت تقویت زیرساخت‌های مرزی و اشتغال پایدار مرزنشینان (از محل سهم 20 درصد سوخت مرزنشینان)

 

4- نحوه هزینه‌کرد اعتبارات مربوط به هزینه‌های ضروری استاندار خراسان رضوی (مبلغ 2 میلیارد و 950 میلیون تومان) در سال 1400 در استانداری خراسان‌رضوی چگونه بوده است؟

 

5- میزان حضور و بازدیدهای استاندار خراسان‌رضوی از کلیه شهرستان‌های حوزه خدمت خود (استان خراسان‌ رضوی) چگونه و به چه میزان می‌باشد و چقدر در پیگیری و حل مشکلات مردم شهرستان‌های استان وقت گذاشته و مؤثر واقع می‌شود؟

 

6- میزان اعتبارات و کمک‌های مربوط به دهیاری‌ها و شهرداری‌های استان و نحوه توزیع آن در معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی چگونه بوده است؟

 

7- میزان اعتبارات غیر هزینه‌ای (تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، 3 درصد نفت و گاز، ارزش افزوده، توسعه متوازن و ...) استان و نحوه توزیع آن در معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی چگونه بوده است؟

 

8- رابطه مالی فی‌مابین سازمان همیاری شهرداری‌های استان خراسان رضوی و استانداری و میزان دخالت یا عدم دخالت استاندار در انتخاب مدیرعامل این سازمان و سایر تصمیمات آن چگونه است؟

 

9- تعداد جلسات برگزار شده شوراها، کارگروه‌ها و ... نظیر شورای برنامه‌ریزی، شورای معادن، شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت، کارگروه توسعه صادرات، کارگروه تنظیم بازار، و ... توسط استاندار خراسان‌رضوی و میزان تأثیر این جلسات در افزایش سرمایه‌گذاری، صادرات، فعالیت معادن، کنترل قیمت‌ها و مدیریت بازار و ... چیست؟

 

10- اسناد مالکیت ساختمان‌های در اختیار استانداری خراسان رضوی متعلق به چه مجموعه‌هایی است؟

موضوع تحقیق و تفحص صریح و قابل رسیدگی است؟‌ (طبق تبصره 1 ماده 212 آئین‌نامه)، بله.

موضوع تحقیق و تفحص مشمول استثنائات تبصره 7 ماده 212 آئین‌نامه داخلی می‌باشد؟ خیر

موضوع تحقیق و تفحص مشمول دستگاه‌های زیرنظر مقام معظم رهبری می‌باشد؟ خیر

موضوع تحقیق و تفحص تکراری است؟خیر

موضوع تحقیق و تفحص در ادوار گذشته مطرح شده است؟ خیر

موضوع تحقیق و تفحص سابقا از طریق ماده 234 و یا تبصره 1 ماده 45 مطرح شده است ؟ خیر

لازم به ذکر است که این تقاضا برای این تحقیق و تفحص در جلسه هفته گذشته کمیسیون شوراهای مجلس به تصویب اعضای این کمیسیون رسیده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار