غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند
نیویورک تایمز فاش کرد؛

پیام عربستان و امارات به آمریکا درباره جنگ با ایران

روزنامه «نیویورک‌تایمز» نوشت امارات عربی متحده و عربستان سعودی از بیم تبعات درگیری نظامی با ایران، به صورت خصوصی به پامپئو اعلام کرده‌اند با جنگ با ایران مخالفند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 27
کد خبر: ۱۴۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «نیویورک‌تایمز» این هفته در گزارشی در مورد تنش‌های اخیر در منطقه خلیج فارس، از نگرانی امارات عربی متحده و عربستان سعودی از تبعات درگیری نظامی با ایران خبر داده است.

 

این روزنامه نوشته است: «در حالی که عربستان سعودی و امارات عربی متحده به صورت علنی از کارزار "فشار حداکثری" دولت [علیه ایران] حمایت کرده‌اند، اما مقام‌های ارشد هر دو کشور به صورت خصوصی به "مایک پامپئو" وزیر خارجه که اخیرا به این دو کشور سفر کرد، گفته‌اند که خواستار جنگ با ایران نیستند.»

 

نیویورک‌تایمز به نقل از یک مقام ارشد دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نوشته است که «در صورت وقوع جنگ، احتمالا بیشترین تبعات دامنگیر این دو کشور شود. آن‌ها می‌ترسند که اگر آقای ترامپ در انتخابات شکست بخورد، آن‌ها می‌مانند و جنگی که ایالات متحده به دنبال خروج از آن است».

 

دیروز (چهارشنبه) هم «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات در اظهار نظری متفاوت با موضع دولت آمریکا، گفت این کشور مدارکی در دست ندارد که مشخص کند چه کشوری عامل حمله به نفتکش‌ها در بندر «فجیره» بوده است. این در حالی است که واشنگتن تمام حوادث اخیر منطقه از جمله حادثه فجیره، انفجار چند نفتکش در دریای عمان و چند حمله خمپاره‌ای در عراق و افغانستان را به ایران نسبت داده است.

 

اظهارات بن زاید موجب شد تا امروز برخی از تحلیلگران این گمانه را مطرح کنند که ابوظبی از بیم تبعات درگیری نظامی با ایران، در حال تجدید نظر در سیاست‌های منطقه‌ای خود در قبال ایران است. 

ارسال نظر