عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد
نیویورک تایمز فاش کرد؛

پیام عربستان و امارات به آمریکا درباره جنگ با ایران

روزنامه «نیویورک‌تایمز» نوشت امارات عربی متحده و عربستان سعودی از بیم تبعات درگیری نظامی با ایران، به صورت خصوصی به پامپئو اعلام کرده‌اند با جنگ با ایران مخالفند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 27
کد خبر: ۱۴۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «نیویورک‌تایمز» این هفته در گزارشی در مورد تنش‌های اخیر در منطقه خلیج فارس، از نگرانی امارات عربی متحده و عربستان سعودی از تبعات درگیری نظامی با ایران خبر داده است.

 

این روزنامه نوشته است: «در حالی که عربستان سعودی و امارات عربی متحده به صورت علنی از کارزار "فشار حداکثری" دولت [علیه ایران] حمایت کرده‌اند، اما مقام‌های ارشد هر دو کشور به صورت خصوصی به "مایک پامپئو" وزیر خارجه که اخیرا به این دو کشور سفر کرد، گفته‌اند که خواستار جنگ با ایران نیستند.»

 

نیویورک‌تایمز به نقل از یک مقام ارشد دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نوشته است که «در صورت وقوع جنگ، احتمالا بیشترین تبعات دامنگیر این دو کشور شود. آن‌ها می‌ترسند که اگر آقای ترامپ در انتخابات شکست بخورد، آن‌ها می‌مانند و جنگی که ایالات متحده به دنبال خروج از آن است».

 

دیروز (چهارشنبه) هم «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات در اظهار نظری متفاوت با موضع دولت آمریکا، گفت این کشور مدارکی در دست ندارد که مشخص کند چه کشوری عامل حمله به نفتکش‌ها در بندر «فجیره» بوده است. این در حالی است که واشنگتن تمام حوادث اخیر منطقه از جمله حادثه فجیره، انفجار چند نفتکش در دریای عمان و چند حمله خمپاره‌ای در عراق و افغانستان را به ایران نسبت داده است.

 

اظهارات بن زاید موجب شد تا امروز برخی از تحلیلگران این گمانه را مطرح کنند که ابوظبی از بیم تبعات درگیری نظامی با ایران، در حال تجدید نظر در سیاست‌های منطقه‌ای خود در قبال ایران است. 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده