شمارش آرای عادی انتخابات اسرائیل به پایان رسید / ائتلاف نتانیاهو ۵۳ کرسی به دست آورد فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم پوتین در دیدار با پزشکیان: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم

ترامپ دوباره مدعی شد: در مورد ایران عجله‌ای در کار نیست

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر در سخنانی مدعی شد که درباره ایران عجله‌ای در کار نیست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 28
کد خبر: ۱۴۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان دیدار با «نورندا مودی»، نخست‌وزیر هند مدعی شد که برای توافق با ایران عجله‌ای وجود ندارد و هیچ فشار زمانی در کار نیست.

 

نارندرا مودی و دونالد ترامپ در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ دیدار کردند.

 

دونالد ترامپ که در خصوص محورهای مذاکرات خود با نارندرا مودی با خبرنگاران صحبت می‌کرد، در پاسخ به این پرسش که پیامتان برای ایران چیست؟ اظهار داشت: پیامی که در سه روز اخیر بارها تکرار کرده ام، عجله‌ای درکار نیست.

 

ترامپ در همین ارتباط مدعی شد: در خصوص ایران، ما کلی وقت داریم- هیچ عجله‌ای وجود ندارد. آنها می‌توانند فراغ بال داشته باشند. امیدوارم، آخر کار اوضاع رو به راه شود. اگر اینطور شد، عالی است؛ اگر هم نشد با خبر می‌شوید.

 

این نخستین بار نیست که ترامپ مدعی می‌شود درباره ایران عجله‌ای در کار نیست. او پیش از آغاز سفر خود به ژاپن در روز چهارشنبه نیز در خصوص ایران گفته بود: آنها می‌توانند الان به‌سرعت به اوضاع اقتصادی‌شان سروسامان بدهند یا این‌که ۱۰ سال دیگر آن را حل کنند. هرچه که بخواهند من مشکلی ندارم. وقت کافی دارم. در میان مدت، تحت تحریم‌های خیلی قدرتمندی هستند.

 

ترامپ و مقام های آمریکایی مدعی هستند که هدف نهایی «کمپین فشار حداکثری» علیه ایران وادار کردن این کشور به مذاکره و دستیابی به یک توافق تازه است، هرچند در مقابل ایران هرگونه مذاکره مجدد با آمریکا را با توجه به سیاست‌های خصمانه این کشور و همچنین نقض تعهدات پیشین بویژه در موضوع برجام رد کرده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار