لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

فرونشست ۵۶۰ نقطه از شهر یزد پس از سیل

شهردار یزد از فرونشست ۵۶۰ نقطه شهر پس از سیل اخیر و احداث دو سیل بند توسط نیروی زمینی ارتش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۷۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ابوالقاسم محی‌الدینی» شهردار شهر میراث جهانی یزد گفت: فعالیت کلیه مجموعه‌های شهرداری مرتبط با سیل از چند روز قبل از وقوع سیل آغاز و بلافاصله پس از سیل نیز فعالیت‌های گسترده نیروهای شهرداری در مناطق مختلف شهر انجام شد.

 

وی با اشاره به حضور نیروهای خدمات رسان شهرداری  استان‌های اصفهان، مشهد دیگر شهرهای کشور، افزود: بلافاصله پس از وقوع سیل، تخلیه مکان‌هایی که دچار آب‌گرفتگی شده بود از جمله تقاطع های زیرگذر و منازل مردم در دستور کار قرار گرفت.

 

محی‌الدینی با بیان این که تا روز چهاردهم مردادماه در ۵۶۰ نقطه استان یزد شاهد فرو نشست زمین بودیم، افزود: اکثر این فرونشست‌ها به دلیل نشست قنوات و بعضاً حاصل مشکلات مربوط به فاضلاب شهری بود.

 

شهردار با بیان این که سیل‌بند دیگری توسط نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است که نقش هدایت روان‌آب‌هایی که از سمت کوه‌های دره زنجیر جاری می‌شود را به سمت سیل‌بند شماره دو بر عهده دارد، گفت: سیل بند شماره یک از جاده مهریز یزد تا فهرج، سیل‌بند شماره دو از جاده جدید کمربندی یزد، تفت، شیراز آغاز می‌شود و حدود ۳۵ کیلومتر ادامه دارد. سیل‌بند شماره چهار از پشت پارک کوهستان تا محلی که در حال حاضر به نام پارک علم و فناوری نام‌گذاری شده است، از جمله سیل‌بندهای اصلی یزد به‌شمار می‌رود و چند سیل‌بند کوچک دیگر نیز در نظر گرفته شده است.

 

 محی الدینی عنوان کرد: علاوه بر این سیل‌بندها، در همین مدتی که از وقوع سیل می‌گذرد، ارتش جمهوری اسلامی ایران یک سیل‌بند دیگر قبل از سیل‌بند چهار ایجاد کرد که با توجه به ظرفیت سیل‌بند شماره دو که برای محافظت از شهر بسیار مطمئن است، روان‌آب‌ها را به سمت این منطقه هدایت می‌کند./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار