به گزارش راهبرد معاصر، «ابوالقاسم محیالدینی» شهردار شهر میراث جهانی یزد گفت: فعالیت کلیه مجموعههای شهرداری مرتبط با سیل از چند روز قبل از وقوع سیل آغاز و بلافاصله پس از سیل نیز فعالیتهای گسترده نیروهای شهرداری در مناطق مختلف شهر انجام شد.
وی با اشاره به حضور نیروهای خدمات رسان شهرداری استانهای اصفهان، مشهد دیگر شهرهای کشور، افزود: بلافاصله پس از وقوع سیل، تخلیه مکانهایی که دچار آبگرفتگی شده بود از جمله تقاطع های زیرگذر و منازل مردم در دستور کار قرار گرفت.
محیالدینی با بیان این که تا روز چهاردهم مردادماه در ۵۶۰ نقطه استان یزد شاهد فرو نشست زمین بودیم، افزود: اکثر این فرونشستها به دلیل نشست قنوات و بعضاً حاصل مشکلات مربوط به فاضلاب شهری بود.
شهردار با بیان این که سیلبند دیگری توسط نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است که نقش هدایت روانآبهایی که از سمت کوههای دره زنجیر جاری میشود را به سمت سیلبند شماره دو بر عهده دارد، گفت: سیل بند شماره یک از جاده مهریز یزد تا فهرج، سیلبند شماره دو از جاده جدید کمربندی یزد، تفت، شیراز آغاز میشود و حدود ۳۵ کیلومتر ادامه دارد. سیلبند شماره چهار از پشت پارک کوهستان تا محلی که در حال حاضر به نام پارک علم و فناوری نامگذاری شده است، از جمله سیلبندهای اصلی یزد بهشمار میرود و چند سیلبند کوچک دیگر نیز در نظر گرفته شده است.
محی الدینی عنوان کرد: علاوه بر این سیلبندها، در همین مدتی که از وقوع سیل میگذرد، ارتش جمهوری اسلامی ایران یک سیلبند دیگر قبل از سیلبند چهار ایجاد کرد که با توجه به ظرفیت سیلبند شماره دو که برای محافظت از شهر بسیار مطمئن است، روانآبها را به سمت این منطقه هدایت میکند./ایسنا