به گزارش راهبرد معاصر؛ علی رمضانی درباره برنامههای تابستانی اوقات فراغت دانشآموزان اظهار کرد: فعالیتهای تابستانی سال 98 در بیش از 30 هزار پایگاه به 4 میلیون نفر از دانشآموزان ارائه میشود که مدارس، کانونهای فرهنگی و تربیتی، کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان، فضاهای ورزشی و دارالقرآنها جزو پایگاههای تابستانی هستند.
وی افزود: فضای سنگین آموزش بعضی مواقع به تابستان هم کشیده میشود و خانوادهها انتظار دارند در پایگاههای تابستانی هم کلاس آموزش دروس برگزار شود که این کار خطرناک است، دانشآموز در 9 ماه سال تحصیلی با وجود تمام فشارهایی که آموزش و پرورش برای حذف آزمون انجام داد و در مقابل مقاومت بنگاههای اقتصادی باز هم نتوانست از فشار خارج شود و امیدواریم خانوادهها برای خروج از این فضا به ما کمک کنند.
مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزشوپرورش گفت: در فصل تابستان اگر پایگاه تابستانی به برگزاری کلاسهای درسی آموزشی اقدام کند با آن برخورد میکنیم، امسال سیاست ما در پایگاههای تابستانی مهارتآموزی است.
رمضانی ادامهداد: یکی از نقاط ضعف نظام آموزشی این است که به مهارت کمتر پرداخته در حالیکه برنامه ششم توسعه تاکید دارد هر دانشآموز یک مهارت بیاموزد براین اساس در پایگاههای تابستانی شعار هر دانشآموز یک مهارت را داریم؛ دانشآموزان باید بدانند در اطرافشان چه میگذرد، مدیران مدارس نیز کمک میکنند و خانوادهها باید این موارد را به عنوان مطالبات از آموزش و پرورش درخواست و این وزارتخانه و افرادی را که به این سیاست ادامه میدهند، تشویق کنند تا دانشآموزان از مدرسه لذت ببرند.
وی ادامه داد: از سازمان فنی و حرفهای و وزارت صنعت نیز میخواهیم در کارخانهها را به روی دانشآموزان باز کنند تا آنها ببینند چه تولیداتی در ایران داریم.
مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که با خواهش و در خواست نمیتوان بچهها را به کارخانهها برد و باید تفاهمنامهای با وزارتخانهها داشته باشید، عنوانکرد: تفاهمنامه داریم، سال گذشته بسیج دانشآموزی این کار را انجام داد اما کارخانهها همراهی نکرده و مقاومت میکنند، در بحث ایران مهارت نیز تفاهمنامای داریم اما مقاومتهایی در خارج از حوزه آموزش و پرورش دیده میشود و انتظار از تمام وزارتخانهها این است بستر فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش داشته باشند.