سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

یائیر لاپید باز هم علیه ایران و مذاکرات لفاظی کرد

یائیر لاپید باز هم علیه ایران و مذاکرات لفاظی کرد در حالی که تحرکات مقامات رژیم اشغالگر قدس علیه ذاکرات برجامی برای رفع تحریم‌های ایران تشدید شده است، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با برگزاری یک نشست خبری علیه ایران لفاظی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 24
کد خبر: ۱۴۸۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر یائیر لاپید در یک نشست با خبرنگاران خارجی به آنچه «توافق بد» با ایران خواند انتقاد کرد و لفاظی مقامات این رژیم علیه ایران را تکرار کرد.

نخست‌وزیر تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا مدعی شد: «وقتی دائما خط قرمزها را جابجا می‌کنید، نمی‌توانید یک توافق خوب ایجاد کنید. از نظر ما، این توافق با استانداردهایی تعیین شده توسط رئیس‌جمهور بایدن مبنی بر جلوگیری کردن از تبدیل شدن ایران به یک کشور اتمی مطابقت ندارد».

این مقام ارشد کابینه رژیم اشغالگر قدس با لفاظی علیه ایران ادامه داد: «ما برای همه شفاف کردیم که اگر (این) توافق امضا شود، اسرائیل را مقید نمی‌کند. ما برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک کشور اتمی تلاش خواهیم کرد».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی البته مدعی شد که این رژیم مخالف توافق با ایران نیست اما با توافق موجود مخالف است.

اظهارات یائیر لاپید در حالی مطرح شده که سخنان ضد ایرانی مقامات تل‌آویو طی روزهای اخیر بلندتر شده و همزمان تحرکات ضد ایرانی آنها هم تشدید شده است.

در همین راستا، رژیم صهیونیستی «ایال هولاتا» مشاور امنیت داخلی این رژیم را به واشنگتن فرستاده و این مقام صهیونیست در حال دیدار با مقامات ارشد آمریکایی است.

کاخ سفید درباره دیدار دوجانبه «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی دولت جو بایدن با ایال هولاتا بیانیه صادر کرد و توضیح داد که این مقام آمریکایی به رژیم صهیونیستی درباره ادامه حمایت واشنگتن از تل‌آویو برای مقابله با تهدیدات ایران اطمینان داد.

اظهارات یائیر لاپید در حضور خبرنگاران خارجی حاضر در فلسطین اشغالی در حالی مطرح شده که تحرکات ضد ایرانی او طی روزهای اخیر تشدید شده است. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا ضمن ارسال نامه به کاخ سفید درباره توافق احتمالی هسته‌ای با ایران مدعی شد، پیشنهاد اروپایی‌ها برای احیای توافق برجام، با خطوط قرمز واشنگتن مطابقت ندارد.

از سوی دیگر، نخست‌وزیر صهیونیستی با امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه هم تلفنی رایزنی کرد و گفته که رژیم صهیونیستی با احیای برجام مخالف است و التزامی به آن نخواهد داشت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار