آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن

سازمان جهانی بهداشت: زمان بررسی واقعیت کووید-۱۹ است

سازمان جهانی بهداشت: زمان بررسی واقعیت کووید-۱۹ است  مسئول بخش کووید سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (جمعه) گفت: پس از فوت یک میلیون بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در سال جاری، اکنون زمان بررسی دقیق واقعیت کروناویروس است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 27
کد خبر: ۱۴۸۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: با ثبت یک میلیون مورد فوت ناشی از کرونا در سال جاری میلادی زمان آن است تا واقعیت این بیماری بررسی شود.

ماریا ون کرخوف، مسئول فنی بیماری کووید-۱۹ در سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: آمار قربانیان کروناویروس ناراحت کننده است زیرا تستهای تشخیصی، روشهای درمانی، واکسن و اقدامات بهداشت عمومی برای کنترل بیماری در دسترس هستند.

وی افزود: این موضوع را در نظر بگیرید که ما در سال سوم همه گیری کووید-۱۹ قرار داریم و از ابزارهای لازم برای مقابله با شیوع بیماری و پیشگیری از مرگ و میرهای ناشی از آن برخوردار هستیم. بیشتر ما در برابر این اعداد و ارقام خنثی شده‌ایم.

مسئول فنی بیماری کووید-۱۹ در سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: بررسی واقعیت ضروری است. واقعا نیاز است بررسی شود که ما در چه جایی قرار داریم. ما نباید در موقعیتی باشیم که هر هفته ۱۴ یا ۱۵ هزار مورد فوت ثبت شود.

وی با بیان اینکه همه گیری پایان نگرفته، اظهار داشت: درحالیکه مردم به زندگی عادی خود ادامه میدهند باید همه گیری را پایان داد. هرچند لازم است نسبت به آن هوشیارتر بود. بسیاری از مردم در مورد زندگی با کووید صحبت میکنند اما لازم است مسئولانه با این بیماری زندگی کنیم.

به گزارش مدیکال اکسپرس، ون کرخوف گفت: ثبت یک میلیون مورد مرگ ناشی از کرونا در سال زندگی با کووید نیست و گزارش ۱۵ هزار مورد فوت در هفته زندگی مسئولانه با کرونا نیست./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار